Haberler

TIR'ın Sürüklediği Otomobilden Sağ Çıkan Aile Dehşet Anlarını Anlattı

Güncelleme:

TIR'ın sürüklediği otomobilden sağ çıkan aile dehşet anlarını anlattı. Dehşeti yaşanan Elif Kaya, "Korkarak yola çıktık, memleket keyfimiz kabusa dönüştü." dedi.

Merkez Osmangazi ilçesi Yeni Yalova Yolu üzerine meydana gelen kazada TIR'ın sürüklediği otomobilden sağ çıkan aile dehşet anlarını anlattı. 9 Temmuz'da meydana gelen kazada otomobilde bulunan 7 kişinin de sağ çıkması görenleri hayrete düşürdü. Erdem Ö. idaresindeki TIR, Mustafa Kaya (22) yönetimindeki ve içinde 6 kişi daha bulunan araçla çarpıştı. TIR'ın önünde sürüklenen otomobil orta refüje çarparak hurda yığınına döndü. Çarpmanın etkisiyle 50 metre sürüklenen otomobilde bulunan Mustafa Kaya, Halil Kaya (10), Hiranur Kaya, Vedat Kaya (34), Elif Kaya (28) ve 2 kişi kazada otomobilden yola fırladı.

"50 KİLOMETRE HIZLA SEYİR HALİNDEYDİM"

İHA muhabirine dehşet anlarını anlatan sürücü Kaya, kazanın şokunu halen daha atlatamadığını belirterek, "Otomobili ben kullanıyordum. Kaza anının anlatılması gerçekten çok zor. Daha hâlâ olayın şokundayım. Ben yaklaşık 50 kilometre hızla seyrederken TIR bizi sürüklemeye başladı. Bariyerlere çarptık. Şükürler olsun ki kazayı can kaybı yaşanmadan atlattık." dedi

"OTOMOBİLDEKİ HERKES ÖLDÜ SANDIM"

Adeta facianın eşiğinden dönülen kazada vücudunun çeşitli yerlerine dikiş atılan ve kırılan bacağı alçıya alınan inşaat işçisi 34 yaşındaki Vedat Kaya, ailesini memlekete göndermek için Bursa Terminaline gittiklerini belirterek, "TIR bize dokunur dokunmaz önüne alıp bariyerlere sürükledi. Otomobilimiz paramparça oldu. Otomobildeki herkesin öldüğünü düşündüm. TIR hiç hız kesmeden bizi sürüklemeye başladı. Biz de o hızla bariyerlere çarptık. Büyük bir gürültü duydum. Kendime geldiğimde hepimiz dağılmıştık. Önce çocuklarıma baktım onlarda bir şey yoktu. Araçta ağabeyimin olmadığını fark ettim. Araçtan çıktığımda onunda yola savrulduğunu gördüm ve yanında gittim. Yaşadığını anladım. Yeğenim olan sürücü ise soka girmişti. Tokatlayarak kendisine getirmeye çalıştım. Ardından bizi 112 acil servis ekipleri geldiğinde çeşitli hastanelere kaldırdı. Benim ve oğlum Halil'in bacağı kırıldı. Yaşadığımız kaza ölümle de sonuçlanabilirdi. Şükürler olsun ki bu kadarıyla atlattık. Kazanın ardından ne TIR şoförü ne de lojistik firması geçmiş olsun demek adına bizi aradı." diye konuştu.

"KAZA OLACAĞINI BİR GÜN ÖNCEDEN HİSSETTİM"

Kaza sırasında otomobilin arka koltuğunda çocuklarla beraber oturmakta olan ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan 28 yaşındaki Elif Kaya, bu tür bir kaza olacağını bir gün önceden hissettiğini belirtti. Kaya, "Arkamızda olan TIR bizi sürekli taciz ediyordu. Sonra bize çarptı. Ardından bir anda kazanın etkisiyle yola savrulduk. Bacağım uyuşmuştu. Bu yüzden bacağımın koptuğunu düşündüm. Yola çıkmadan bir gün önce 2 yaşındaki kızım Hiranur ve oğlum Halil, memlekete gitmemek için ağladı. Benim içimde de bir sıkıntı oluştu. Eşim Vedat Kaya ile biletleri erteletmeyi düşündük. Korkarak yola çıktık ve memleket keyfimiz kabusa dönüştü." şeklinde konuştu.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vedat Kaya Elif Kaya Osmangazi Yalova Önemsiz Yaşam Güncel Haberler

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Pasaport ve kimlik bırakarak güven sağladı! 81 gün konakladığı otelin ücretini ödemeden kaçtı

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

500

Yorumlar (19)

werty:

bu işte yalnız ve yalnız ALLAH var

32
1
yanıtYanıtla
sadaka:

verilmis sadakaniz varmis , ibret almak ecele hazirlikli olmak lazim ölüm ansizin gelebilir. . .

17
0
yanıtYanıtla
5555:

geçmiş olsun ama dikkatli olmak lazım otomobil sürücüsü sağını solunu kontrol etmeden sollama yapmış. bir şoför öndeki aracı sollarken arkadan gelen aracın nekadar yakınlığını ve arkadan gelenin hızına aynadan bakıp kontrolü biçimde sollaması gerek. farz edinki tır hızlı veya hatalı ama sen hata yapmaman lazım. mesafeyi hesaplamadan sollama yapılmaz. aynaları kullanmayı bir türlü öğrenemedik arkadaşlar.

8
0
yanıtYanıtla
dilsiz şeytanlara batsın:

Çok şükür bu sefer garibanların kılına bile zarar gelmemiş. Öldürmeyen Rabbim öldürmüyor. Allahım bütün yoksulları, mazlumları, hak yemeyenleri, kendi menfaatine ters düşse bile her zaman mazlumun yanında olanları koru.

8
0
yanıtYanıtla
...:

verilmiş sadakanız varmış. Allah sakladı sizi. inşallah tüm yol üstünde olanları Allah korur kollar. pkklılar haricc

6
2
yanıtYanıtla
.....:

GÜZEL DUA ETTINDE PKK İLE NE ALAKA ONLARDA İNSAN DEĞİLMİ. ALLAH SENİ EFFETSİN. . .

yanıt1
yanıt4
ŞUVEYABU:

TIR VE KAMYON ŞOFÖRLERİ GENELLİKLE BÜYÜK CÜSSELİ ARAÇ OLDUĞUNDAN, NASIL OLSA KENDİLERİNE BİŞEY OLMAZ DÜŞÜNCESİYLE DİĞER ARAÇLARI PEK KAALE ALMIYORLAR. . ONDAN SONRA DA BÖYLE KAZALAR OLUYOR. . ALLAH ESİRGEMİŞ. . ALLAH'' IM CÜMLEMİZİ DAHA BETERLERİNDEN KORUSUN. . . (AMİN)

6
1
yanıtYanıtla
orhan:

videoyu izlerseniz otomobil şoförünün hatalı şerit değiştirdiğini görürsünüz.

yanıt0
yanıt0
kartal:

orhan dalaması oto hatalıda olsa nerdeyse 150 metre tır frene basmıyor hatalı solama varsa frene basarsın dokunur yada durur bu artı gaza basıyor katil bunların hepsi

yanıt0
yanıt0
ATAKAN COŞKUN:

kurban kesip bol bol dua edip YÜCE ALLAH''A sükürler olsun demeli gerçekten bi sadaka falan vermişlerdir bi iyilik yapmışlardır ki ALLAH korumuş YÜCE ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title