Haberler

Tır ile Tanker Çarpıştı: 4 Yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dönüş yapmak isteyen Çorlu Belediyesi'ne ait vidanjör ile taş tozu yüklü TIR çarpıştı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dönüş yapmak isteyen Çorlu Belediyesi'ne ait vidanjör ile taş tozu yüklü TIR çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece Çorlu-İstanbul yolu Önerler köyü kavşağında meydana geldi. İstanbul'dan Çorlu istikametine gitmekte olan Mehmet Sülün yönetimindeki 39 SS 666 çekici, 39 SS 114 dorse plakalı taş tozu yüklü TIR, Çorlu yönünden gelen ve kavşakta yine Çorlu istikametine dönüş yapmak isteyen Gökay İşler yönetimindeki 59 PS 682 plakalı vidanjöre çarptı. Kazada her iki aracın sürücüsü ile belediye vidanjöründe bulunan Hamit Hortumcu ve Hüseyin Gök yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet

Hastanesi ile Özel Reyap Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile bölge trafik ekiplerinin yanı sıra jandarma ekipleri de kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. İstanbul-Çorlu yönünün kaza nedeniyle trafiğe kapanması üzerine polis ekipleri, yolu diğer şeritten kontrollü olarak ulaşıma açarak, araçların geçişini sağladı.

Kazanın yağmur nedeniyle görüş açısının azalması ve kayganlaşan zemin nedeniyle meydana gelmiş olabileceği kaydedildi. Kazada TIR'ın dorsesinde yüklü bulunan taş tozları yola dağılırken, vidanjör de yan yattı. Vidanjör ve TIR'ın uzun uğraşlar sonunda vinçlerin yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Polis, kazaya ilişkin soruşturma başlattı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title