Haberler

THY'nin Tallinn ve Vilnius Seferleri Başladı

Türk Hava Yolları 'dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir.

Türk Hava Yolları'dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir.Ayrıca, Miles&Smiles üyelerimiz yeni açılan hatlarımızda ilk 6 ay boyunca yüzde 25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.

Tarifeli uçuş saatleri:

Tallin'e Salı, Perşembe Cumartesi günleri İstanbul'dan kalkış saat 11.00'de TK 1355 sefer sayısıyla yapılacak. Tallinn'e varış saati ise 14.20 olacak. Tallinn'e aynı günlerde öğleden sonra saat 15.20'de kalkacak olan uçak saat 16.45'te varmış olacak.

Litvanya'nın Vilnius kentine ise THY İstanbul'dan Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri TK 1355 sefer sayısıyla saat 17.45'te kalkacak ve saat 20.10'da Vilnius'a varmış olacak."

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada ise Tallinn ve Vilnius kentleri şöyle tanıtıldı:

TALLİNN; MODERN ÇAĞDA ORTA ÇAĞ BÜYÜSÜ...

Estonya'nın başkenti ve en önemli liman kenti olan Tallinn, Baltık Denizi kıyısında, Finlandiya'nın başkenti Helsinki'nin güneyinde yer alıyor. Küresel bir kent olarak adlandırılan Tallinn, dünyanın en gelişmiş 10 dijital kenti arasında listeleniyor. Şehrin tarihi merkezi UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alıyor. Turku (Finlandiya) ile birlikte 2011 yılı Avrupa Kültür Başkenti seçilen kent, ayrıca Kuzey Avrupa'nın en eski başkenti unvanına sahip. Tallinn'in iki eski kasabası ve aynı zamanda iki önemli cazibe merkezi Lower Town ve Toompea yürüyerek kolaylıkla keşfedilebilir nitelikte. Pirita ve Kadriorg etrafında yeralan doğu semtleri ve Rocca al Mare'de bulunan, Estonya'nın kırsal kültür ve mimari çehresini muhafaza eden Estonya Açık Hava Müzesi de görülmeye değer.

AVRUPA'DA TARİHE UZANAN ZAMAN TÜNELİ,VİLNİUS...

Litvanya'nın güneydoğusunda yeralan Vilnius, Baltık ülkelerinin Riga'dan sonra en büyük ikinci kenti. Tarihi merkezinin eşsiz mimarisi ile tanınan Vilnius, 1994 yılında UNESCO Dünya Mirası listesinde ilan edilirken, 2009 yılında Avusturya'nın Linz şehri ile birlikte, Avrupa Kültür Başkenti seçildi.

Farklı mimarisi ile kozmopolit bir şehir olan Vilnius, tarihi merkezi ile Avrupa'nın en büyüklerinden biri olmakla birlikte, en değerli kültürel ve tarihi alanlar bu bölgede görülebiliyor." - İstanbul / Bakırköy

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları İstanbul Politika Güncel Haberler

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title