Haberler

The North Face® ve İntersport ile İsviçre'de Eşsiz Bir Deneyim

Güncelleme:

The North Face ®, özel ürettiği Exploration Triclimate Jacket modeliyle 1 Kasım'dan 14 Aralık'a kadar Intersport'ta sürecek benzersiz bir kampanya sunuyor.

Sadece 1 tıkla kampanya kapsamında seçilecek bir şanslı kişi İsviçre'de toplam 10 kişilik uluslararası bir ekiple eşsiz bir outdoor deneyimi yaşamaya hazırlanıyor.

The North Face ve Intersport iş birliği ile Avrupa çapında başlatılan More Jacket More Adventure kampanyasının odağında The North Face'in Intersport için özel ürettiği Exploration Triclimate Jacket modeli bulunuyor. The North Face'in Intersport mağazalarına özel ürettiği ilk ürün olan, çok kullanışlı 3 in 1 mont kampanyası ile seçilecek bir şanslı kişi İsviçre'de 10 kişilik uluslararası bir ekiple eşsiz bir outdoor deneyimi yaşama şansı yakalıyor. Tek yapmanız gereken, Intersport mağazalarında bulabileceğiniz The North Face Exploration Triclimate Jacket üzerindeki şifreyle intersport.com.tr adresini ziyaret etmek. İsviçre'de Jungfrau bölgesinde 5 gün sürecek dağ macerasını kazanabilir, limitlerinizi 3500 metre yüksekliğe kadar zorlayabilirsiniz.

Intersport İsviçre Alpleri'nin Kalbine Götürüyor!

Intersport mağazalarından alacağınız The North Face Exploration Triclimate Jacket üzerinde yer alan kodu, intersport.com.tr adresine yaşadığınız bir outdoor macerasını bir paragraf halinde fotoğrafınızla birlikte yükleyerek çekilişe katılabilirsiniz.

Çekiliş sonucu kazanan bir kişi, İlkbahar 2014'te, zengin çeşitliliğe sahip İsviçre'nin Jungfrau bölgesinde gerçek bir outdoor macerasının ve uzman rehberler eşliğinde Avrupa'nın zirvesinin keyfini sürecek. Helikopterle Jungfraujoch'e uçacak, Jungfrau, Mönch ve Eiger gibi ikonik lokasyonları görerek unutulmaz bir buz yürüyüşü yapacak. UNESCO dünya doğa mirası listesindeki Aletsch buzulunda eşsiz bir gece geçirecek, gorge buzulundan iple aşağıya inecek ve yamaç paraşütünü deneyimleyebilecek.

The North Face'ten 3 Farklı Özellik Tek Bir Montta Bir Araya Geliyor

3 farklı mont özelliğini tek bir montta outdoor tutkunlarına sunan Exploration Triclimate Jacket, Gore-Tex dış katmanı ve yalıtımlı iç montu birleştirerek tüm hava koşullarına hazır olmayı sağlıyor. The North Face® bu sezonda spor tutkusunu Exploration Triclimate Jacket tasarımıyla farklı bir maceraya dönüştürüyor. Markanın 3'ü 1 arada konseptini buluşturduğu mont modeli her türlü hava durumunda güvenilir bir koruma sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

The North Face İsviçre Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title