Haberler

Tfmd'den İha'ya Ödül

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin (TFMD) düzenlediği Yılın Basın Fotoğrafları 2014 yarışmasında, spor fotoğrafı dalında İHA ödüle layık görüldü.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin (TFMD) düzenlediği Yılın Basın Fotoğrafları 2014 yarışmasında, spor fotoğrafı dalında İHA ödüle layık görüldü.

TFMD'nin düzenlediği Vakıfbank-TFMD Yılın Basın Fotoğrafları 2014 yarışmasında dereceye giren basın fotoğrafları, Ramada Plaza Otel'de düzenlenen basın toplantısı açıklandı. Yarışmada 6 kategoride 22 fotoğraf ve 4 seri ödül aldı. TFMD Başkanı Rıza Özel, "Reuters foto muhabiri Osman Örsal'ın çektiği 'Kırmızılı Kadın' karesi Yılın Basın Fotoğrafı Ödülü'nü aldı. 29.'su düzenlenen Türkiye'nin en önemli medya organizasyonları arasında yer alan ve basın fotoğraflarının ödüllendirildiği tek yarışma olan Yılın Basın Fotoğrafları'na 2013 yılında damga vuran olaylardan 4 bin 381 karenin katıldığı açıklandı. Jüri değerlendirmelerinin ardından Yılın Spor Fotoğrafı üçüncüsü Mehmet Topaloğlu (İHA) Fenerbahçe-Arsenal maçı oldu" dedi.

Özel, "Türkiye'de basın fotoğrafçılığına yön veren isimlerin yanı sıra dünyaca ünlü foto muhabiri Christopher Morris'in katıldığı jüri, geçtiğimiz yıla damgasını vuran Gezi olaylarında simge olduğu gerekçesiyle Reuters foto muhabiri Osman Örsal'ın karesini Yılın Basın Fotoğrafı olarak seçti. Yarışmada Anadolu Ajansı foto muhabiri Ali İhsan Öztürk'ün Van'daki Muradiye Şelalesi fotoğrafı da Vakıfbank Özel Ödülü'nü aldı. Zaman foto muhabiri Kürşat Bayhan'ın üçüncü köprü inşaatı sırasında orman alanında yapılan yol genişletme çalışmalarından bir kare de TUKÇEV Çevre Fotoğrafı olarak seçti. Sabah foto muhabiri Murat Şengül'ün bir otel bahçesinde köpekleri ile birlikte uyudukları kareyi ise Türkiye'nin modern yüzünü yansıtan günlük hayattan bir kare olarak değerlendirerek, TFMD Özel Ödülü'ne layık gördü. Bu yıla özel olarak açıklanan özel kategori 'AB Yolunda Türkiye'de ise birinciliği Zaman foto muhabiri İsa Şimşek'in Sultanahmet ve Ayasofya arasındaki havuzda gerçekleştirilen su oyunlarından karesi aldı" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vakıflar Bankası Plaza Otel Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title