Haberler

"Terörün En Büyük Tahrikçisi İsrail"

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Dünyadaki Küresel Terörün En Büyük Tahrikçisinin İsrail Olduğunu Belirterek, "İsrail'in Bu Tahrikleri Sürdükçe Terörle Mücadelede Başarılı Olmak Mümkün Değildir" Dedi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, dünyadaki küresel terörün en büyük tahrikçisinin İsrail olduğunu belirterek, “İsrail’in bu tahrikleri sürdükçe terörle mücadelede başarılı olmak mümkün değildir” dedi.

Antalya’nın Manavgat İlçesi'nde belediye başkan aday adaylarının tanıtım toplantısına Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ile AKP Antalya Milletvekilleri Prof. Dr. Yusuf Ziya İrbeç, Abdurrahman Arıcı ve Mevlüt Çavuşoğlu katıldı. Bakan Şahin, toplantıda partililere rozet taktı, Manavgat ve beldelerine talip olan aday adaylar ile sahnede toplu fotoğraf çektirdi.

"KATLİAM KELİMESİ HAFİF KALIR"

Bakan Şahin, burada yaptığı konuşmasında Filistinlilerin yıllardır kendi topraklarında özgür yaşama mücadelesi verdiklerini belirterek, “Filistinlilerin bu mücadeleleri hep İsrailliler tarafından susturulmak istendi. Öyle bir susturma girişimi ki bu; katliam kelimesi hafif kalıyor. Masum insanlar, çocuk ve kadınların üstüne gece yarısı bomba yağıyor” diye konuştu.

"ABD, GÜYA TERÖRLE MÜCADELE EDİYOR"

Filistin halkının rahata ve özgürlüğüne kavuşmadan Ortadoğu’da barışın gelmeyeceğini ifade eden Şahin, “Kan, kanı getiriyor. İsrail’in en büyük destekçisi ABD, güya küresel terörle mücadele ediyor. Güya Afganistan’a, Irak’a bunun için geldi. İsrail’in bu tahrikleri sürdükçe terörle mücadelede başarılı olmak mümkün değildir” dedi.

"BAŞBAKAN ORADAN ORAYA KOŞUYOR"

İsrail’in neden olduğu bu vahşet karşısında eli kolu bağlı olmayan ülkelerin başında Türkiye’nin, liderlerin başında da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geldiğini ifade eden Şahin, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan soruna çözüm için oradan oraya koşuyor. Tarihin sorumlulukları bize bunu yüklüyor” diye konuştu.

"KÜRESEL KRİZE KARŞI TEDBİRLER ALINDI"

Dünyanın yeni yıldaki en büyük sorunlarının başında küresel ekonomik kriz geldiğini ifade eden Bakan Şahin, Türkiye’nin, birçok ülkenin aksine uygulanan politikalar sayesinde finans ve bankacılık sektöründe ciddi sorunlar yaşamadığını dile getirdi. Başta Amerika olmak üzere Avrupa’da birçok bankanın battığını ifade den Şahin, “Biz krizden korkmadık; aksine üstüne gittik ve tedbirlerimizi aldık. Onun için Türkiye’de bir tane banka batmadı” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title