Haberler

Gaziantepli 2 IŞİD Militanını İhbar Edene 5.5 Milyon TL Ödül

Güncelleme:

İsimleri kırmızı ve mavi listede yer alan Gaziantepli 2 IŞİD militanını ihbar edenlere toplam 5.5 milyon TL ödül verilecek.

İstanbul'daki terör saldırısında canlı bomba Mehmet Öztürk'ün Gaziantepli çıkması ve terör örgütünün diğer saldırılarla da bağlantılı olması nedeniyle gözlerin çevrildiği kentte, 2 IŞİD militanı aranıyor.

BİRİ KIRMIZI, DİĞERİ MAVİ LİSTEDE

İçişleri Bakanlığının aranan teröristler listesinde yer alan Gaziantepli Yunus Durmaz kırmızı liste ile, Hacı Ali Durmaz ise mavi liste ile aranıyor. Kırmızı listedeki Yunus Durmaz'ı ihbar eden 4 milyon TL, Hacı Ali Durmaz'ı ihbar eden ise 1.5 milyon TL ile ödüllendirilecek.


HENÜZ YAKALANAMADILAR

Ankara'daki terör saldırısı ile de isimleri gündeme gelen Yunus Durmaz ve Haci Ali Durmaz, halen yakalanamadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Durmaz İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (59)

URFALI63:

ASIL TERÖRİSTLER AKP MHP İŞİDDİR

20
25
yanıtYanıtla
inadinA:

urfali 63 asil terörist sen ve senin gibi akp ile kafayi yemis zavallilardir bir an önce piskolojik destek almaniz gerektir yazik cok yazik bu kadar ALCAKlasmayiniz.

yanıt11
yanıt11
KOCA YÖRÜK:

BUNLAR PKK LI DESEYDİN BULMAYA ÇALIŞIRDIM IŞID LE İLGİLENMİYORUM O AVRUPANIN TERÖRİSTİ

6
15
yanıtYanıtla
HER KÜRT KENDİNE SORSUN:

Bu vatan 1000 yıldır Türk. Yunandan almışlar… Biz kürtler 500 yıl önce şia korkusuyla iran hindinden kaçıp gelmişiz, bizi sünni kardeşiz diye Türkler kabul etmiş ekmeğini bölmüş. Ancak biz Türklere her türlü ihanet ve kalleşliklerde bulunmaya devam ediyoruz. Aslımızı bağladımız med farsın küçük ve basit bir krallığı. Son çıkan tarihi belgelerde med de farsta Türk çıkmış. Kürtçe diye konuştuğumuz dilde gerçekte farsça. Biz neyiz ve kimiz? Türkler intikam hakkını kullanırlarsa sonumuz ne olur?

7
13
yanıtYanıtla
rizeli:

BIZIM DEVLETIMIZ DE TÜRKIYE DEGIL. BIZIM PONTUS DEVLETIMIZI YIKANLARDAN REIS INTIKAMIMIZI ALACAK. TÜM DEVLET KURUMLARI ELIMIZDE. GERIDE ANAYASA VE ORDU KALDI.

yanıt0
yanıt4
ahmet yılmaz:

bu yaratıkları bulacak olan kişi en yakınındaki eşi dostudur. Çekin hepsini sorguya bakın nasıl bülbül gibi şakıyorlar.

9
3
yanıtYanıtla
MEMUR:

bunlar ya kaçak sarayda yada bunları hastanelerde ziyaret edip alnından öpen bilalın yanında dırlar boşuna ortalıkta aramasınlar tırları da unutmadık

3
9
yanıtYanıtla
halis:

inşalah garibana cıkar ödül

7
3
yanıtYanıtla
MURAT:

AH ULAN AH KENAN EVREN''İ NE ÇOK ARAR OLDUK. NE PKK NE HDP NE AKP NE İŞİD KALIRDI SALLANDIRIRDI İDAMLA HUZUR VE GÜVEN ORTAMI GELİRDİ GÜZEL TÜRKİYEME.

7
3
yanıtYanıtla
avsar:

kenan evrende başka bir hain onun savunulacak bir yanı yok dostum 80 darbesi amerikanın isteğiyle yapılmış bir darbedir amaç natodan çıkan yunanistanı geri alımında türkiyenin vetosunu engellemekti nitekim kenan evren başa geçer geçmez ilk icraati yunanistanı natoya girmesine yardımcı olmuştur. . Bilmem bize abd li bir general söz verdi diyerek . . ;) evet sıkıntılı günler geçiriyoruz ama bunun çözümü darbeyle şiddetle olacak bişey değil unutma en kötü demokrasi en iyi cuntadan yeğdir :D

yanıt2
yanıt1
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title