Haberler

Terör Saldırısı Diyaliz Hastalarını da Mağdur Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şemdinliden gelen diyaliz hastaları - Gelenle hemodiyalizden yatan hastalar - Şemdinliden gelen diyaliz hastasıyla röportaj Terör saldırısı diyaliz hastalarını da mağdur etti- Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle Devlet Hastanesi'ndeki sağlık hizmetlerinin aksaması üzerine diyaliz hastaları Hakkari ve Yüksekova'daki hastanelere gitmek zorunda kaldı- Diyaliz hastası Gezer: - "Tedavi için önce Yüksekova'ya oradan da Hakkari'ye geldim. Bu durum beni çok yordu ve zorlandım" Şemdinli'de teröristlerin patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirdiği saldırıda ilçedeki devlet hastanesinin hasar görmesi nedeniyle böbrek hastaları diyaliz tedavilerini Hakkari ve Yüksekova'daki hastanelerde sürdürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Şemdinliden gelen diyaliz hastaları - Gelenle hemodiyalizden yatan hastalar - Şemdinliden gelen diyaliz hastasıyla röportaj Terör saldırısı diyaliz hastalarını da mağdur etti- Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle Devlet Hastanesi'ndeki sağlık hizmetlerinin aksaması üzerine diyaliz hastaları Hakkari ve Yüksekova'daki hastanelere gitmek zorunda kaldı- Diyaliz hastası Gezer: - "Tedavi için önce Yüksekova'ya oradan da Hakkari'ye geldim. Bu durum beni çok yordu ve zorlandım" Şemdinli'de teröristlerin patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirdiği saldırıda ilçedeki devlet hastanesinin hasar görmesi nedeniyle böbrek hastaları diyaliz tedavilerini Hakkari ve Yüksekova'daki hastanelerde sürdürdü.Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, Şemdinli Devlet Hastanesi ile çok sayıda iş yeri ve evin bulunduğu Serment Caddesi'nde önceki gece terör örgütü PKK tarafından bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırı, hastanede tedavi gören vatandaşları da mağdur etti.-Diyaliz hastası "perişan" olduSaldırı nedeniyle hastanede acil, kadın doğum, yenidoğan ile diyaliz birimlerinde hasar oluşması üzerine tedavilerini yaptırmaları gereken hastalar Hakkari veya Yüksekova'ya gitmek zorunda kaldı.Şemdinli'de 14 yıldır diyalize giren 56 yaşındaki Perişan Gezer de saldırı nedeniyle tedavisini Hakkari Devlet Hastanesinde sürdürdü.Gezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırı anında evde olduğunu, patlamanın etkisiyle hem evinde ve hem de yıllardır tedavi gördüğü diyaliz servisinde hasar oluştuğunu anlattı."Tedavi için önce Yüksekova'ya oradan da Hakkari'ye geldim. Bu durum beni çok yordu ve zorlandım" diyen Gezer, terör saldırılarının tekrarlanmaması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Şemdinli Devlet Hastanesi Yüksekova Hakkari Politika Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title