Haberler

Terör Müdürü Köse: Emin Kod Adını Şüphelilere Sorun

Güncelleme:

Eski İstanbul Terör Müdürü Ömer Köse'nin, Hakan Fidan'ın neden "Emin" kod adıyla dinlendiği sorusuna, "Onu şüphelilere sorun" şeklinde cevap verdiği ortaya çıktı.

22 Temmuz'da gözaltına alınan eski polis şefi Ömer Köse, ifadesinde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı 'Emin' kod adıyla dinledikleri iddiasını yalanladı. Köse, "Kod ismini kişilere terör örgütleri verir. Bu konuyu şüphelilere sorun" dedi

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Polislere yönelik 22 Temmuz operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra mahkemede ifadesi alınamadığı için serbest bırakılan Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Ömer Köse'nin verdiği ifade ortaya çıktı.

"EMİN KOD ADINI ŞÜPHELİLERE SORUN"

Taraf gazetesinde yer alan habere göre, Ömer Köse ifadesinde, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın "Emin" kod ismiyle Selam Tevhid soruşturması kapsamında dinlendiği iddiaları da soruldu. Hakan Fidan'a "Emin" kod ismini Selam şüphelilerinin verdiğini belirten Köse ise "Emin' kod isminin Hakan Fidan'a neden verildiğini şüphelilere sormak gerekir" dedi. Ömer Köse ifadesinde özetle şunları dile getirdi: "Terör örgütü soruşturmalarında yer alan herkes bilir ki, örgütlerde gizlilik esası bulunduğundan kod isimler kullanılmaktadır. Hatırladığım kadarıyla MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a Emin kod adının verilmesi hakkında suç şüphesi ile ilgili iletişim takibi yapılan Faruk Koca, Hakkı Selçuk Şanlı, Seyit Ali Akbar Mirvekili tarafından yapılmıştır. Güvenilir insan anlamına gelen 'Emin' kod isminin MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a neden verildiğini ismi geçen şüphelilere sormak gerekir. İlgili personel tarafından yapılan sadece durum tespitidir... Ulusal güvenlik ile ilgili görüşmeler ve diğer şüphelilerin tüm işlem ve faaliyetleri kesinlikle hiçbir yere servis edilmediği gibi 2.5 yılı aşkın yürütülen bu soruşturma hiçbir surette deşifre edilmemiştir." (Kaynak: Taraf)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hakan Fidan Ömer Köse İstanbul Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500

Yorumlar (20)

osman:

hem miti dinleyin hemde masumuz deyin yok vatan haini şerefsizsiniz.......

16
31
yanıtYanıtla
hasan nihan:

niye dinliyorsun ulan, niye dinledin !?

16
20
yanıtYanıtla
YOK ARTIKASDASDA@ASDASD.COM:

SEN ÜLKENİN ŞEREFİNİ AYAKLAR ALTINA ALIRSAN, HAİNLERLE HER TÜRLÜ PAZARLIĞI YAPARSAN BİRİLERİ ÇIKAR SANA DUR DER!! BU BÖYLEDİR...İKTİDAR YÜZDE 99 DA OLSA.!! BU ÜLKEDE VATANINI SEVEN KAHRAMANLAR HER ZAMAN OLACAKTIR!!

yanıt0
yanıt0
hasan nihanhasangizli33@hotmail.com:

YOK ARTIK BEY: siz, yani cemaat, yani hizmet veya KAHRAMANLAR: hükumet, ülkenin şerefini ayaklar altına aldı,hainlerle her türlü pazarlığı yaptı ve siz buna ''DUR'' dediniz öyle mi !!! eğer durum böyle ise hemen müdahale edelim, belki bazılarınız silah alıp dağa çıkar...madem ki durum bu kadar vahimdir, haydi kahramanlar, haydi yiğitler... (Geç bunları anam-babam geç bunları...)

yanıt0
yanıt0
Önü Açık Bir Türkiye İçin:

Bunu milletimiz bir görse, bir anlasa, birilerinin bu tür durumları nasıl kendi lehlerine çevirmek için algı oluşturduklarını bir bilebilse, o zaman gerçekten Türkiye''nin önü açılır diye biliriz.

29
1
yanıtYanıtla
hasan nihan:

terörle mücadele müdürü, (ilgili kişilere sorun) diyor.sen o zaman ne halt etmeye oradaydın, ne iş yapıyordun? suçu başkasına atma çabaları...zübük herifler,...bir ülkenin gizli servisinin başkanı neden dinlenir? mossad''a sunmak için...

15
13
yanıtYanıtla
degetdeget@hotmail.com:

de get akp nın trolu sende

yanıt0
yanıt0
hasanhasangizli33@hotmail.com:

DEGET, akp''li değilim.UYARI''cı: 23 yıllık medya mensubuyum.maalesef televizyon ve gazetelerden öğreneceğim birşey kalmadı.iran''a karşı malatya''ya radar üssü kuran, suriye''de iran''la üstü örtülü biçimde kavga eden, iran''da iran cumhurbaşkanının görüşmediği, iran''ın müttefiğine karşı patriotları yerleştiren, iran''a ambargo uygulayan Erdoğan ve hükümeti mi ''irancı'' oldu !!! kargaları güldürmeyin.

yanıt0
yanıt0
MAHMUD BOLLUK:

VAY BE NE DEMİŞLER YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIR PİŞKİNLİĞİN BU KADARINA PES VALLA

10
11
yanıtYanıtla
Afedersin Rezzaahamdidfghfgh@gotmail.com:

Evet ya çok haklısın, hem terör örgütü üyesi olacaksın, IRAN ajanlığı yapacaksın, devletin sırlarını satacaksın, yakalanınca da, yakalayan polisleri hapse atacaksın. Olmaz böyle birşey.

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title