Haberler

"Terör Bu Hükümetle de Biteceğe Benzemiyor"

Güncelleme:

Ziyaeddin Yağcı, terör konusunda iyi haber verebilecek durumda olunmadığını, terörün silahla sona erecek bir sorun olmadığını belirtti.

Terör olaylarını da değerlendiren Ziyaeddin Yağcı, terör konusunda iyi haber verebilecek durumda olunmadığını, terörün silahla sona erecek bir sorun olmadığını belirtti. Yağcı konuşmasına şöyle devam etti:

Hepimizin yüreğini dağlayan olaylar yaşanıyor. Bu, bir partinin, bir hükümetin meselesi değil. Çünkü bu hükümetle başlamadı, bu hükümet ile de biteceğe benzemiyor. Sorun, ülkemizin bir sorunu, hepimizin sorunu. Herkes aklındaki, eteğindekini ortaya koymalı. Herkes bildiğini söylemeli. Akıl akıldan üstündür. Şu ana kadar, bu işi bitirecek bir formülü kimse bulamadı. Siz en iyi formülü bulabilirsiniz ama karşınızdakilerin de bunu kabul etmesi lazım. Bu şeyi maalesef şu ana kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve vatandaşları bulamadı. Elbette ki, emniyet tedbirleri alınacaktır. Bundan hiç kimse şüphe duymasın. Devlet silah bırakacak değil. Eşkiyaya karşı devlet her zaman elinde silah bulunduracaktır. Ama bu işin silahla çözülmeyeceği malum. Sorunun başka yollardan nasıl çözüleceğini hep birlikte bulmak zorundayız. Şu anda, herkesin yüreğini soğutacak bir şey söyleyecek durumda maalesef ki değiliz. Şehit cenazelerini kaldırmaktan millet yoruldu. Bu cenazeler nasıl gelmez olur, onu da ne yazık ki bilmiyoruz.

GÜNDEMİMİZDE YEREL SEÇİM YOK

Ziyaeddin Yağcı, CHP'nin belediye başkan adaylarını yıl başında açıklayacağının hatırlatılması üzerine, Biz MHP ile seçim tarihi ile ilgili mutabakat sağladık. CHP adaylarını açıklayabilir ama bizim gündemimizde yerel seçim yok dedi.

Hükümetin yaptığı yatırımların Ceyhan'da engellenmek istediğine de dikkat çeken Yağcı, Ceyhan Belediye Başkanımız, yapımı süren Ceyhan Devlet Hastanesi inşaatını durdurma kararı almış. Sürekli genel idarenin yatırımlarını engellemeye çalışıyor. Yerel idarelerin yatırımları da, genel idareler tarafından engellenebilir. Bu cami duvarı meselesi diye konuştu.

İŞSİZLİK RAKAMLARI AŞAĞI ÇEKİLDİ

Adana'daki işsizlik rakamlarında sevindirici gelişmeler yaşandığını belirten Yağcı, İşsizlikte Adana önde giden bir şehir. Son aylardaki gelişmelere baktığımızda, işsizlik oranımız yüzde 9,5-10 arasında. Bu rakam daha önce üst seviyelerdeydi. Bu sevindirici bir durum. İşsizlik oranı TÜİK'in verilerine göre, Türkiye genelinde ise yüzde 8 olarak açıklandı dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

ZİYAEDDİN YAĞCI Ceyhan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak?
title