Haberler

Tepeköy'e yeni içme suyu kaynağı kazandırıldı

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdürlüğünün Alaşehir ilçesine bağlı Tepeköy mahallesine kazandırdığı yeni sondajdan saniyede 10 litre verim elde edildi.

Sondaj,İzmir Halk Sağlığı Merkezinde yapılacak olan testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından kullanıma alınacak.

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Alaşehir ilçesine bağlı Tepeköy mahallesine yeni bir sondaj kuyusu açıldı. Saniyede 10 litre verim elde edilen sondajdan alınan numune test edilmek üzere İzmir Halk Sağlığı Merkezine gönderildi. Yeni içme suyu kaynağı, yapılan testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından mahalle sakinlerinin kullanımına sunulacak.

Muhtar Malçok'tan Başkan Ergün'e teşekkür

Tepeköy Mahalle Muhtarı Abdurrahman Malçok, yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "MASKİ Genel Müdürlüğünün mahallemize yeni kazandırdığı sondajda çok güzel verim elde edildi. Testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından mevcut şebeke hattımıza bağlantısı yapılacak. Çalışmada emeği geçen herkese ve özellikle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e şahsım ve mahallelilerim adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Alaşehir Tepeköy Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title