Haberler

Tenzile Erdoğan İçin 5 Bin Yasin-i Şerif Okundu

Güncelleme:

Van AK Parti Erciş İlçe Başkanlığı Gençlik ve Kadın Kolları'nın organize ettiği mevlitte, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'a 5 bin Yasin-i Şerif okundu.

Van'da AK Parti Erciş İlçe Başkanlığı Gençlik ve Kadın kollarının birlikte organiza ettiği mevlitte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın annesi merhume Tenzile Erdoğan'ın ruhuna bağışlamak için 5 bin adet Yasin-i Şerif okutuldu.
"OKUNAN 5 BİN YASİN-İ ŞERİFİ KIYMETLİ ANNEMİZİN RUHUNA HEDİYE EDİYORUZ"
Beyazıt Mahallesi Hacı Ali Camii'nde Cuma namazı sonrası yapılan dua ile 5 bin adet Yasin-i Şerif, Tenzile Erdoğan'ın ruhu için bağışlandı. AK Parti Erciş Gençlik Kolları Başkanı Cengiz Duman yaptığı açıklamada, "AK Gençlik olarak kıymetli büyüğümüz merhume Tenzile Erdoğan annemizin vefatının sene-i devriyesinde başlattığımız Yasin-i Şerif'ler bugün itibarıyla 5 bine ulaşmıştır. Bizler de okunan ve bugün bağışladığımız bu Yasin-i Şerif'leri mübarek Cuma günü Hacı Ali Camii'nde kıymetli annemizin ruhuna hediye ediyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tenzile Erdoğan Ak Parti Erciş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

adanali:

nurlar icinde yatsin

4
3
yanıtYanıtla
tayyipmobilWeb@haberler.com:

Oğlu da yolsuzluk yapsın ne de olsa öldükten sonra okunan yasinler onları kurtaracak....

3
0
yanıtYanıtla
Oğuz HanmobilWeb@haberler.com:

Allah kabul etsin. Ana sonucta laf edemiyon oglu tayyipte olsa.

2
0
yanıtYanıtla
ali satımobilWeb@haberler.com:

Siyaset ile işi olmamış ölmüş bir anaya dil uzatma curetini gösterebilecek kadar Aşşağılik yaratiklarin ülkesi.

0
0
yanıtYanıtla
VzyMobil-IOS:

Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin mekanları cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
VANLI alan Mobil-IOS:

Iyi hoşda bide van depreminde Erciş'te vefat edenler için yapın çok şahsiyetli Erciş halkı yalakalıktan başka bişi yapın

0
0
yanıtYanıtla
AYHAN:

YEA İNSAN OĞLU BOCALIYOR NEYİN PEŞİNE DÜŞMÜŞLER. RUHUNA FATİHA GİTMEYEN DÜNYA KADAR MÜSLÜMAN ÖLÜLERİMİZ VAR ONLARIN RUHUNA NEDEN OKUTMUYORSUNUZ YA . NE YALAKA OLMUŞ İNSAN OĞLU. TAYİP BEY YARIN CUMHUR BAŞKANLIĞINA DAN DÜŞSE YİNE OKUTURLARMI BU YALAKALAR BU MEVLİDİ. ŞAHSIYET LAZIM UYAN İNSAN OĞLU YALAKA OLMAYIN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title