Haberler

Tekvando 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Eleme Turnuvası Basın Toplantısı Yapıldı

Tekvando 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Eleme Turnuvası basın toplantısı yapıldı Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Şahin Dostluk ve kardeşlik ilkeleri çerçevesinde güzel bir müsabaka olmasını diliyorum Avrupa Tekvando Birliği Başkanı Sakis Pragalos Başarılı bir organizasyon gerçekleşeceğinden son derece eminiz Servet Tazegül Tekrar kürsüye çıkmak istiyorum Mustafa AKIN İstanbul,(DHA) Tekvando 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Eleme Turnuvası, 16 - 17 Ocak tarihlerinde WOW İstanbul Hotel'de yapılacak.

Tekvando 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Eleme Turnuvası basın toplantısı yapıldı

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Şahin Dostluk ve kardeşlik ilkeleri çerçevesinde güzel bir müsabaka olmasını diliyorum

Avrupa Tekvando Birliği Başkanı Sakis Pragalos Başarılı bir organizasyon gerçekleşeceğinden son derece eminiz

Servet Tazegül Tekrar kürsüye çıkmak istiyorum

Mustafa AKIN İstanbul,(DHA)

Tekvando 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Eleme Turnuvası, 16 - 17 Ocak tarihlerinde WOW İstanbul Hotel'de yapılacak.

Düzenlenecek turnuva öncesinde Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Avrupa Tekvando Birliği (ETU) Başkanı Sakis Pragalos, ETU Genel Sekreteri Michael Fyzentzidis ve milli tekvandocu Servet Tazegül basın toplantısı düzenledi.

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, basın toplantısında yaptığı açıklamada, Kıta seçmelerini Türkiye'ye verilmesinde katkısı bulunan Avrupa Tekvando Birliği Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendisi her zaman dünya ve Avrupa'da tekvandonun destekçisi olmuştur. Organizasyon vesilesiyle ülkemize gelen bütün misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için gayret edeceğiz. Sporun dostluk ve kardeşlik ilkeleri çerçevesinde centilmence saygıya dayalı güzel bir müsabaka olmasını diliyorum. Herkese şimdiden başarılar diliyorum dedi.

ÖNCÜPINAR'A ZİYARET GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yarın dünya ve Avrupa federasyonları başkanları ile Gaziantep Kiliste bulunan Öncüpınar mülteci kampına ziyaret gerçekleştireceklerini aktaran Başkan Şahin, Dünya ve Avrupa Federasyonu işbirliği ile Türkiye Tekvando Federasyonu, daha önce mültecilerle ilgili başlatmış olduğu çalışmaları yerinde denetlemek ve bu çalışmalara daha büyük destek sağlamak amacıyla Öncüpınar'da yarın bir ziyaret gerçekleştireceğiz şeklinde konuştu.

Başkan Metin Şahin sözlerini şu şekilde noktaladı Ülkemizde son günlerde yaşanan terör saldırılarında hayatını kaybetenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Bunlar bütün ülkelerde oluyor. Ama spor organizasyonları noktasında Türkiye'nin hiçbir sıkıntısı olmadı, olmayacaktır.

AVRUPA TEKVANDO BİRLİĞİ BAŞKANI SAKİS PRAGALOS BAŞARILI BİR ORGANİZASYON GERÇEKLEŞECEĞİNDEN SON DERECE EMİNİZ

Avrupa Tekvando Birliği (ETU) Başkanı Sakis Pragalos düzenlenen toplantıda Sultanahmet'te yaşanan terör olayından dolayı üzgün olduklarını dile getirerek, Kalbimiz bu olayın mağdurları ve aileleriyle birlikte. Ancak bu bizi ürkütmemeli. Biz burada başarılı bir organizasyon gerçekleşeceğinden son derece eminiz. Buradaki turnuva tüm sporcularımız için olimpiyatlara katılmak için son fırsat bu yüzden olağan üstü müsabakalar izleyeceğinizden son derece eminim dedi.

SERVET TAZEGÜL TEKRAR KÜRSÜYE ÇIKMAK İSTİYORUM

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu olan milli tekvandocu Servet Tazegül ise 2012 Londra Olimpiyatları'ndan beri hedefinin 2016'da tekrar kürsüye çıkmak olduğunu dile getirdi.

Tazegül, 5 - 6 ay sakat bir şekilde turnuvalarda yarıştım. Bir hafta önce ameliyat oldum. inşallah 6 hafta sonra korta geri döneceğim ve 2016'da altın madalyaya ulaşabilmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. İki arkadaşımız daha var, inşallah onlar da kotayı alır. Güçlü bir ekip halinde Rio'ya gideriz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Servet Tazegül Metin Şahin Türkiye Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title