Haberler

Tek Türkiye'nin Gözaltına Aldıran Bölümü İzlenme Rekorları Kırıyor

Güncelleme:

Cemaat'e yönelik soruşturma kapsamında operasyona gerekçe gösterilen, STV'de yayınlanan Tek Türkiye dizisinin o bölümü internette paylaşım ve izlenme rekoru kırıyor.

Türkiye'nin gündemine '14 Aralık Operasyonu' damga vurdu. Dün sabah erken saatlerde Cemaat'e yönelik başlatılan operasyonlarda 31 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Gözaltına alınan isimler arasında dizi yapımcısı ile senaristler de vardı.

Operasyon nedenlerinden birinin, 2009 yılında El Kaide ile bağlantılı oldukları iddiasıyla önderliğini "Molla Muhammed" ismiyle bilinen Mehmet Doğan'ın yaptığı ve "Tahşiyeciler" olarak adlandırılan gruba düzenlenen operasyon olduğu belirtildi.

GÖZALTINA ALDIRAN DİZİ

Dizi yapımcısı ve senaristlerin, Samanyolu TV'de yayınlanan 'Tek Türkiye' dizisi üzerinden "Tahşiyeciler" hakkında 'suç ve delil uydurdukları' gerekçesiyle gözaltına alındıkları açıklandı. Böylece Türkiye'de ilk kez bir dizi gözaltı sebebi oldu.

Dizinin "Tahşiyeciler"i içeren o sahnesi ise internette izlenme rekoru kırıyor.


(Gözaltına alınan 'Tek Türkiye' dizisinin yapımcısı Salih Asan)

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Tek Türkiye Cemaat Politika Güncel Güncel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı! MİLLİ MAÇ NE ZAMAN? #9917 İtalya Türkiye milli maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? #129349
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (31)

orhun:

dizilerden yola çıkıp suç teşkil edilecekse Kurtlar Vadisinin senaristlerinin müebbet yemesi lazım. . !!

60
7
yanıtYanıtla
FerooMobil-IOS:

Lan. Millet adam diktatör olma yolunda HIZLA ilerliyor 2 Esed geliyor siz hala bu Adam'ı savunuyor suz geri zekalılar

47
15
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

Dizi pkknın yaptığı pislikleri gösteriyordu apocuk rahatsız oldu

40
16
yanıtYanıtla
nuri:

red kit te çok tehlikeli sürekli sigara içiyor hükümeti zor durumda bırakıyor. . birde pepe sorunu var. . pepe başlarken türk bayrağımız görünüyor. . çözüm sürecini baltalamasın onuda göz altına alın. .

43
5
yanıtYanıtla
MahomobilWeb@haberler.com:

Cemaatin yaptıgı yetmezmiş gıbı savunmayın

13
33
yanıtYanıtla
MuratMobil-IOS:

Seyrediilmeyen kanallardaki diziler nasil oluyorda izlenme rekoru kiriyor Manidar degil mi?

22
24
yanıtYanıtla
ayşe:

Ben ne cemaati severim nede desteklerim, lakin yıllarıdır cemaat ülkede kök saldı her kurumda egemen oldu istediklerini yaptılar yaptırdılar ve yaptıracaklardı , en güzel yemek onlarda en güzel elbise onlarda en lüks hayat onlarda ve istedikleri gibi yaşarken istediklerini işe koyuyorlardı KPSS sen yıllarca çalış boş kal ama cemaatci oldirek iştesin hak yemekten başka ne yaparlardı cemaatler kökten bitirilsin.

27
18
yanıtYanıtla
tersmobilWeb@haberler.com:

Bu ulkede hirsiz var, bozulmayinnn

29
7
yanıtYanıtla
Ankaralı,mobilWeb@haberler.com:

Mhp tandanslı birisi olarak bu dizileri zevkle izliyordum, basın, emniyet tarafına neden operasyon yapıldığı belli de, bu dizi yapımcılarına operasyon düzenlenmesini abdullah öcalan ın talep ettiğini düşünüyorum, hani çözüm süreci filan hikayesi varya, başka neden olabilir ki,

25
11
yanıtYanıtla
JALE OFLU:

“Tek Türkiye” dizisini seyretmedim, ancak, bu olaylardan sonra merak etmeye başladım. Tekraren yayına konur ise inanınki bu diziyi bütün Türkiye izleyecektir.

26
10
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title