Haberler

Tek Başına Filmi

Tek Başına filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Tek Başına filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Josey Aimes (Charlize Theron) Sam ve Karen isimli iki çocuk annesi olan fakat ilk çocuğunu bir tecavüz kendisine yapılırken doğurmuşdur. Bir süre sonra evlendiği adamdan da şiddet kendisine uygulayınca annesi ve babasının yanına gider. Babası Joseyi pek sevmez ve onunla pek konuşmaz. annesi ise tam aksi. Kuaförlük yapan Josey bu işte pek iyi para kazanacağını düşünmemektedir. Tek isteği iki çocuğuna bakmatır. Burada eski arkadaşı Glory ile karşılaşır. Glory madende çalışmaktadır ve Joseyin babasıda öyle. Şimdi Josey madende çalışmaya başlar ve bir süre sonra kendisine cinsel taciz yapılınca gittikçe hayatı kötüye doğru gider ve Glorynin eskiden meşhur bir hokey oyuncusu olan avukat arkadaşı Bill White’ye (Woody Harrelson) yardıma gider. Şimdi Bill ve Josey şehrin ilk cinsel taciz davasını açacaklardır. Ancak işler karışmışdır, tehdit edilen diğer maden işçileri Joseyin tarafında değildirler ve Glory ise garip bir hastalığa yakalanmışdır ancak Josey umudunu yitirmeden davasını sürdürür.

Yönetmen: Niki Caro

Senaryo: Clara Bingham, Michael Seitzman

Oyuncular: Sean Bean, Frances McDormand, Thomas Curtis, Elle Peterson, Charlize Theron

Filmin Türü: Drama 0,

Orijinal Adı: North Country

Yapımcı Firma: Warner Bros

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 126 dk.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title