Haberler

TBMM Başkanı Kahraman Rize'de

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Türkiye ilerliyor, Türkiye gelişiyor.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Türkiye ilerliyor, Türkiye gelişiyor. Gelişimi ve ilerlemeyi durdurmak için tuzaklar var. En yakını 15 Temmuz var. Rahmetle andığımız şehitlerimiz var ama biz devam ediyoruz ve devam edeceğiz." dedi.

TBMM Başkanı Kahraman, Kurban Bayramı'nı memleketi Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Tulumpınar köyünde geçirdi. Burada Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ve diğer ilgililerle yapımı süren Ovit Tünelinde incelemede bulunan Kahraman, Erzurum'un İspir ilçe şantiyesinden tünele girdi.

Kahraman, 14 kilometrelik tüneli otomobiliyle gezerek, inceledi. Kahraman, tünelin tamamlanmış kısmında aracından inerek tünel sorumlusu Abdulkadir Kart'tan bilgi aldı.

TBMM Başkanı Kahraman, tünelde gazetecilere yaptığı açıklamada, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çok büyük bir eserin meydana getirildiğini anlatan Kahraman, "Yol hadisesi son derece önemli bir faaliyet. Ali Rıfat Paşa'nın bir sözü var. Karayollarının anayasası gibi, 'Gidemediğin yer senin değildir.' der. Bir yerin bizim olmasını istiyorsak, bizim olduğuna dair tescilini istiyorsak gidebilmeliyiz. Ben İkizdere Tulumpınar köyündenim. Köyümüzden kaç kişi dağda kaldı. 'Filanca ne oldu?' 'Dağda yandı.' Soğuktan dondu değil, yandı. Soğuk geldi mi uykuya bir giriyor." diye konuştu.

Kahraman, yolların Türkiye için çok değerli yatırımlar olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'nin her tarafının otoyollarla çevrilmesi insanlık ve kalkınma meydana getirecek. İnşallah işler hale gelecek muhteşem bir eser. Eserlerimizin devamını Cenabıhak nasip etsin." ifadesini kullandı.

Türkiye'nin hızlı bir büyüme dönemine girdiğine işaret eden Kahraman, şunları söyledi:

"Türkiye ilerliyor, Türkiye gelişiyor. Gelişimi ve ilerlemeyi durdurmak için tuzaklar var. En yakını 15 Temmuz var. Rahmetle andığımız şehitlerimiz var ama biz devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Güzel bir slogan var. 'Durmak yok, yola devam.' Aynı şekilde durmak yok, yola devam. Mani olamayacaklar. Gelişeceğiz ve tarihi misyonumuzu ifa noktasında elimizden geleni yaparak o noktaya ulaşacağız inşallah."

Kahraman, incelemelerinin ardından Ovit şantiyesinde ilgililerden brifing aldı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Kahraman İkizdere Türkiye Politika Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

title