Haberler

Tatilde Spordan Vazgeçemeyenlere The North Face®

Güncelleme:

The North Face®, tatilde spora ara vermeden devam etmenizi sağlıyor.

Sunduğu sınırsız esneklik ve teknik özellikleriyle yaz aylarında dahi spor yapmayı keyfe dönüştürüyor. Birbirinden renkli ürünler, şehirde olup da doğadan vazgeçemeyen sporcu ruhu taşıyan kadınların hem dolaplarını hem gönüllerini fethediyor.

Sporda Rahat Bir Şıklık için The North Face® Etekler

Markanın yaz sezonundaki favori parçalarından olan etek tasarımları spor tutkusunu keyfe dönüştürüyor. Ultra hafif özelliğiyle bedeni saran modeller, spor yaparken vücudun nem transferini de maksimum düzeye yükseltiyor. Markanın etek koleksiyonu, kadının kişisel performansını üst düzeye çıkarmayı başarıyor.

Son derece hafiflik sağlayan Ayakkabılar

The North Face, Ultra Kilowatt yürüyüş ayakkabılarıyla adeta çıplak ayakla yürüyormuş hissini yaşatıyor. Bu hissi yaratırken aynı zamanda üstün koruma da sağlayan ayakkabılar, dayanıklı ve yenilikçi tabanıyla ayağın doğal bir şekilde hareket etmesini sağlayarak, teknolojisiyle ayak tabanını koruyor. Süper hafif ve yenilikçi yapısı istenmeyen tozu ve toprağı dışarıda tutarken aynı zamanda hava alma özelliği sağlıyor. Hafifliği ve konforuyla kullanıcılarına her daim hafifliği hissettiren Ultra Kilowatt yürüyüş ayakkabıları, sınırları zorluyor.

Rahatlığıyla Olduğu Kadar Şıklığıyla da Yarışan Terlikler…

Ayak kıvrımının şeklini alarak maksimum bir rahatlık sunan The North Face® Base Camp Trifecta terlikleri; 3 farklı katmanı ve kaymayı önleyici tabanı sayesinde ıslak veya kuru her ortamda kullanabilirsiniz. Sabah akşam ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz bu terliklerle yaz modasına siz yön verin.

Büstiyerle Plaj Şıklığı

The North Face Stow-N-Go II büstiyerler, yazın plajda spor yaparken hem teknik hem de estetikliğiyle "Eat My Dust" serisi ürünlerin tamamlayıcı alt katmanı oluyor. Çift katlı yapısıyla tüm sportif aktivitelerde yüksek performansın kapılarını açan büstiyerler, hem renkli iç deseniyle ve kombin yapabileceğiniz ana renkleriyle bu yaz hep yanınızda.

Kaynak: Bültenler / Güncel

The North Face Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title