Haberler

Tamir ettiği koltuktan 10 bin liralık altın çıktı! Bir an olsun düşünmeden sahibine teslim etti

Güncelleme:

Erzincan'da bir döşemeci, tamir için kendisine getirilen koltuğun arasında 10 bin lira değerinde altın buldu. Altınları sahibine teslim eden döşemeci "Bizim olmayan bir şeyi asla almayız, unutulanları sahiplerine verince piyango çıkmış gibi seviniyorlar ve bizlere güvenleri artıyor" ifadelerinde bulundu.

Merkez Çarşısı'nda 28 yıldır koltuk ve sandalyelerin tamirini gerçekleştiren Murat Soylu'ya öğretmen emeklisi bir müşterisi tamir için koltuklarını getirdi. Soylu, koltuğu tamir etmek için açtığında döşemelerin arasından çeyrek ve yarım altınlar çıkmaya başlayınca şok oldu.

10 BİN LİRALIK ALTIN

Müşterisine ulaşan esnaf aynı gün çıkan altınları sahibine teslim etti. Koltuğu tamir etmeye devam eden Murat Soylu, mobilyanın diğer bölümlerinden de altın çıktığını fark edince, her yerini aradı. Soylu, toplamda 10 bin TL değerinde altını müşterisine teslim etti. Yaşlı kadın, örnek davranışından dolayı Soylu'ya teşekkür etti.

Tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL'lik altın çıktı

"BİZİM OLMAYAN BİR ŞEYİ MÜŞTERİYE İADE ETMEK ZORUNDAYIZ"

Meslek hayatında bu gibi unutkanlıklarla genelde karşılaştığını ifade eden Murat Soylu "Ev hanımları tedbir için bu tarz şeyler yapıyorlar, genelde karşılaşmış olduğumuz bir şey, tabi bulduğumuz zaman sahibine teslim ediyoruz. Çünkü bizim olmayan bir şeyi müşterimize iade etmek zorundayız" diye konuştu.

Tamir ettiği koltuktan 10 bin liralık altın çıktı! Bir an olsun düşünmeden sahibine teslim etti

"PİYANGO ÇIKMIŞ GİBİ OLUYOR"

Unutulan eşyaların teslim edilmesinin insanlar tarafından sevinçle karşılandığını belirten Soylu, şunları da söyledi:

"Sonuçta bir hediye gibi oluyor insanlara, iade edince müşterinin bize olan güveni artıyor. Sürekli olunca da müşterilerimiz sürekli bize usta yine buldun mu? Diğer koltuğa da bak gibi söylemlerde bulunuyorlar. Piyango çıkmış gibi oluyor. Ancak bu gibi durumlarda tamir veya satış öncesi bu gibi eşyalar mutlaka kontrol edilmeli."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Soylu Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (6)

Mehmet:

Bazilari da böyle dürüst olsunlar ülkemizde Büyük sorunlar kalmaz

16
3
yanıtYanıtla
Armut:

Murat diye yazilir, adam diye okunur. Nokta

15
3
yanıtYanıtla
Baba toranaga:

Helal olsun ustam Allah hayırlı işler versin

12
2
yanıtYanıtla
Tebrik ederim ama:

Ustamızı canı gönülden tebrik ederim tabiki de öyle hale gelmişiz ki artık normalde olması gereken davranışlar bile çok büyük bir olay mış gibi algılanıyor kim olursa olsun aynı şeyi yapmalı zaten sahibine teslim etmeli

6
3
yanıtYanıtla
Musto:

Helâl olsun

7
1
yanıtYanıtla
yorum:

en büyük altın güvendir sadece bir gün kazandırmaz hergün kazandırır. ikincisi insanların altınları aslında parasal olarak piyasa da olması gerekirken yastık altında olması ekonomiye zarar. fakat güvenilmeyen iktidarlar sayesinde yastık altında durması daha iyi çünkü onu da alıp saçma sapan kanalistanbul gibi projeye gömecek kadar akılsız ve halka karşı değer üretmeyen sırf kendi menfaatini düşünenler kim güvensinki güvenin makro boyutuda budur.

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title