Haberler

Taksim Meydanı'nda vatandaşların sıcakla imtihanı

Güncelleme:

İstanbul Taksim Meydanı'nda sıcaktan bunalan vatandaşlar farklı yöntemlerle serinlemeye çalıştı. Kimileri gölgenin altına atarken kimileri şemsiyeyle güneşten korunmaya çalıştı.

Taksim Meydanı'nda vatandaşların sıcakla imtihanı

İSTANBUL - İstanbul Taksim Meydanı'nda sıcaktan bunalan kimi vatandaşlar şemsiyeyle dolaşarak güneşten korunmaya çalışırken kimileri kendilerini gölgenin altına attı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul'da sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıktı. Geçtiğimiz günlerde yetkililer zorunda kalınmadıkça özellikle 10.00-16.00 saatleri arasında dışarı çıkılmaması yönünde vatandaşları uyarmıştı. Buna rağmen yoğunluğun yaşandığı Taksim'de sıcaktan bunalan vatandaşlar serinlemek için farklı yollar denedi. Vatandaşlardan bazıları kendilerini gölgenin altına atarak, bazıları da su içerek serinlemeye çalıştı. Taksim Meydanı'nda sıcaktan bunalan turistler ise şemsiyeyle dolaşarak güneşten korunmaya çalıştı. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava dalgalarının bir kaç gün daha etkili olacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Taksim Meydanı İstanbul Taksim Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title