Haberler

Taksim'de ticari taksi denetimi

Güncelleme:

Taksim Meydanı'nda İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri tarafından yapılan denetimde, 3 ticari taksiye para cezası kesildi.

Taksim'de ticari taksi denetimi

Kurallara uymadıkları belirlenen 3 ticari taksiye para cezası kesildi

İSTANBUL - Taksim Meydanı'nda İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri tarafından ticari taksilere yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde 3 taksi şoförüne para cezası kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı trafik polisleri tarafından Taksim Meydanı'nda taksicilere yönelik denetim yapıldı. Denetimde araçlar durdurularak taksi şoförlerinin belgelerini inceleyen ekipler, şoförlerin emniyet kemerini, taksimetre açıp açmadıklarını, yolcu seçip seçmediklerine yönelik kontroller yaptı.

3 taksi şoförüne para cezası kesildi

Yapılan denetimlerde 34 TCK 59 plakalı taksi şoförüne ehliyetini yanında bulundurmama ve hatalı dönüş yaptığı için bin 902 TL, 34 THZ 03 plakalı taksi şoförüne kullandığı taksinin ruhsatına ikinci şoför kayıtlı olmadığı için 4 bin 64 TL ve 34 TOG 96 plakalı taksinin şoförüne ise kayıtsız olduğu için 4 bin 64 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca 34 THZ 03 plakalı taksi trafikten men edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Taksim Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title