Haberler

Taksicinin "Scooter'la git" dediği yolcu sivil polis çıktı, tehditler savurunca gözaltına alındı

Güncelleme:

Taksim Meydanı'nda müşteri gibi taksiye binmek isteyen sivil trafik polisini "Scooter'la git" diyerek araca almayan sürücüye toplam 4 bin 472 lira para cezası kesildi. Aracının bağlanacağını öğrenen sürücü, "Eğer bu araç bağlanırsa benzin döküp yakarım" diyerek tehditler savurunca gözaltına alındı.

Taksim Meydanı'nda sivil trafik ekiplerinin, yolcu seçtiğini tespit ettiği taksi şoförüne para cezası kesildi. Aracının bağlanacağını öğrenen şoför taşkınlık yapıp tehditler savurunca polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

SİVİL POLİSİ TAKSİYE ALMADI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekipleri Taksim Meydanı ve çevresinde taksilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Sıraselviler Caddesi'nde müşteri gibi taksiye binmek isteyen sivil trafik polisi araca alınmayınca, ileride uygulama yapan ekiplere taksi plakasını bildirdi.

Taksiciye para cezası kesildi, tehditler savurunca gözaltına alındı

POLİSE TEHDİTLER SAVURUNCA GÖZALTINA ALINDI

Taksim Meydanı'ndaki kontrol noktasında durdurulan Barış Ç.'ye yolcu seçme ve fren lambası yanmadığı için toplam 4 bin 472 lira para cezası kesildi. Aracının bağlanacağını öğrenen Barış Ç. "Eğer bu araç bağlanırsa benzin döküp yakarım" diyerek tehditler savurunca polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis aracına alınan Barış Ç. polis merkezine götürülürken trafikten geçici süre men edilen taksi çekici yardımıyla götürüldü.

Taksiciye para cezası kesildi, tehditler savurunca gözaltına alındı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Scooter Taksim 3.Sayfa Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500

Yorumlar (47)

oceanAhmet:

Eski UBER varken görmüyorduk böyle şeyler. Rekabet vardı, tatlı dillerinden geçilmiyordu. Şimdi çakal doldu etrafımız. Hiç mi haber izlemiyor bu kazmalar anlamıyorum. İnsan olan kendine çeki düzen verir.

303
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Taksi plakaları gerçek taksicilere verilmeli, plakayı alıp şoför çalıştıranlara kesinlikle verilmemeli, plaka fiyatları fahiş olmamalı, arabası olan ve testi geçen kişiler plaka alabilmeli. İki kere yolcu almayan plaka iptal edilmeli ve o kişi tekrar taksicilik yapmamalı. Rekabet ancak böyle oluşturulur.

257
6
yanıtYanıtla
Haydar :

Über gelmeli , Yeni Taksi plakaları verilmeli

211
3
yanıtYanıtla
Ay kural:

Uyanığa bak birde utanmadan polise küfür ediyor. Terbiyesiz , edepsiz görevlilere küfür ederek baskın çıkmaya çalışıyor. Bu araçların taksicilik lisanlarını iptal edeceksin. Kanunla bu yapılabilir.

204
7
yanıtYanıtla
tolga:

Bütün taksiciler böyle değil diyesim var keşke diyebilsem. Ama gerçekten gördüğüm bütün taksiciler böyle veya bütün yol onların derdindeler. Dur denmeli.

170
4
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Bu kafada olan taksiciler yapmayın taksi işini bu işi yapmak isteyen başkası yapsın.

143
1
yanıtYanıtla
Jack Leon:

Cezalwr cok az her yerde her konuda cezalariniz cok az para cevazlwrida cok az tum cezalwr 10.katina cikmali kimse cikintilik yapamaz

91
3
yanıtYanıtla
Osman:

Polise bu hakaretleri yapan müşteri vatandaşa neler yapmaz.. İstanbul taksiciler odası tam bir mafya çetesine dönüşmüş.

90
1
yanıtYanıtla
no government:

yağlarım eridi....

85
0
yanıtYanıtla
Leda Gözübüyükoğlu:

Yolcu seçiyorsun ondan sonra zam zam diye ağlıyorsunuz. İlk önce işinizi adam gibi yapın sonra zam isteyin..

80
0
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title