Haberler

Sürücü Kamyonetiyle Markete Girdi

Güncelleme:

Ümraniye'de üzerine düşen sigara külünü temizlerken dikkati dağılan sürücü, kamyonetiyle bir markete girdi.

Ümraniye'de üzerine düşen sigara külünü temizlerken dikkati dağılan sürücü, kamyonetiyle bir markete girdi. Kazada şans eseri kimsenin burnu dahi kanamazken, market sahibi kadın dükkanında mahsur kaldı. Ehliyetsiz olduğu öğrenilen sürücü Müyeddin Erişgen (51), "Herkesin ehliyeti mi var" dedi.

Kaza, Ademyavuz Mahallesi Ulukent Sokak 50 numarada saat 11.45 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, hurdacılık yaptığı öğrenilen Müyeddin Erişgen, 34 LKJ 53 plakalı kamyonetiyle sokak üzerinde ilerlerken, içtiği sigaranın külü üzerine düştü. Pantolonundaki külü temizlemeye çalışırken dikkati dağılan Erişgen, diresiyon hakimiyetini kaybetti ve kamyonetiyle yol üzerindeki markete girerek vitrini dağıttı. Kazada şans eseri kimsenin burnu dahi kanamazken, marketin sahibi Fatma Ceylan, dükkanında mahsur kaldı.

MÜŞTERİ MARKET SAHİBİNİN YARDIMINA KOŞTU

Kazayı gören mahalleli, kamyonetin içinden çıkmakta zorlanan Müyeddin Erişgen'i dışarı çıkartarak polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Bu sırada markete gelen bir kadın müşteri, içeride korku ve panik yaşayan Fatma Ceylan'a yardım için arabanın üzerine çıkarak markete girdi.

HERKESİN EHLİYETİ Mİ VAR ?

Olay yerine gelen polis ekipleri, kamyonet sürücüsü Müyeddin Erişgen'i gözaltına aldı. Erişgen, ruhsat ve ehliyetini isteyen polise ehliyetinin olmadığını söyledi. Basın mensuplarının neden ehliyetsiz araba kullandığını sorması Müyeddin Erişgen "Olabilir, normal. Herkesin ehliyeti mi var" diye konuştu. Trafik polislerine kazanın oluş şeklini anlatan Erişgen, polisin, kaza ve ehliyetsiz araba kullanmasıyla ilgili yapılacak işlemleri anlatmasını ise soğukkanlılıkla dinledi.

EHLİYETİNİ PARASIZLIKTAN ALAMAMIŞ

Hakkında işlem yapılan Müyeddin Erişgen'in, trafikle ilgili kaydı incelendiği sırada, aslında, yıllar önce girdiği ehliyet sınavını geçerek ehliyet almaya hak kazandığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Erişgen basın mensuplarına dönerek "Görüyorsunuz yıllar önce ehliyet sınavını kazanmışım. Benim ehliyetim var ama parasızlıktan gidip alamadım" dedi.

Markete giren kamyonet, çekici ve vatandaşların yardımıyla çekildi. Kazaya neden olan ehliyetsiz sürücü Müyeddin Erişgen ise işlemlerinin yapılması için polis merkezine götürüldü. - İstanbul / Ümraniye

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Ceylan Ümraniye Ulukent Politika Güncel Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Bakmadan Geçme

Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title