Haberler

Sümeyye Erdoğan Sakarya'da Söyleşiye Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Sakarya’da söyleşiye katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Sakarya'da söyleşiye katıldı.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Sakarya temsilciliği tarafından Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'nda, Avukat Kezban Hatemi'nin konuk olduğu 'Kadın ve Adalet' isimli söyleşi gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan da söyleşiye misafir olarak katıldı.

'Kadın ve Adalet' isimli söyleşi, Av. Kezban Hatemi ve KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan'ın konferans salonuna gelmesiyle başladı. Gerçekleştirilen programa Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Av. Kezban Hatemi, KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan, KADEM Sakarya İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Hülya Terzioğlu ve üniversite öğrencileri katılım gösterdi.

Söyleşide konuşma yapan Erdoğan, "Sadece Türkiye değil bütün dünya çok kritik günlerden geçiyor, hepinizin malumu. Neredeyse artık 3. Dünya Savaşı'nın sözlerinin edilmeye başlandığı, büyük güçlerin uluslararası arenada birbirleri ile restleşmelerini izlediğimiz günlerden geçiyoruz. Maalesef bu restleşmelerinde belki de en yoğun şekilde yaşandığı coğrafyanın ortasındayız. Türkiye tarihinden beri maalesef dışarıdan gelen unsurlarla gergin dönemlerden geçmiş bir ülke. Ciddi zorlukları atlatmış bir ülke, bu dönemde öyle bir dönem. ve bunlar maalesef gözümüzü kapattığımız zaman dışında kalabileceğimiz, olaylar değil. Çünkü siz de gördünüz en yakın zamanda çok yoğun olarak birçok örnek ile bunu yaşadık. Gezi olayıyla, 17-25 Aralık olayıyla, en son 7 Haziran sonrasında artan terör örgütü olaylarıyla bu uluslararası oyunların gelip kapımıza dayandığını ve bizzat günlük hayatımıza etki ettiğini görmüş olduk. Çok acı tecrübeler yaşadık, yaşıyoruz. Dolayısıyla biz gençlerin çok daha aktif bir şekilde çalışması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, konuşmasını şu şekilde tamamladı: "Sadece iyi olduğumuz zaman kötüyle mücadele edemiyoruz. Biz iyiyi ve doğruyu, kötünün karşısında dimdik sesimizi çıkararak desteklemiş zaman iyiyi güçlendirmiş olacağız. Ben iyinin hala daha Türkiye'de çoğunlukta olduğuna inanıyorum. Ama maalesef ciddi bir sindirilmişlik yaşıyoruz, sesimizi çıkartmaya korkuyoruz bir anlamda. O yüzden lütfen siz potansiyelinizin farkında olun ve sesinizi çıkarın, gerçekleri her yerde anlatın, boş vermeyin. Kötünün karşısında, yanlışın, yalanın karşısında siz doğruları her zaman haykırın ki kötü kendine bu kadar kolay şekilde alan bulamasın. Bu anlamda da bu birlikteliklerimizin, bizim özgüvenimizi, bize kazandıracak bir unsur olduğunu da düşünüyorum."

Sümeyye Erdoğan'ın konuşmasının ardından, söyleşinin konuğu Kezban Hatemi, kadına karşı şiddetin önlenmesi için ahlaki değerlerin ve zihniyetin yenilenmesi gerektiğini ifade etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kezban Hatemi Türkiye Politika Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title