Haberler

Sultaniye Kaplıcaları'nda Kadınlar Bölümüne Branda Tepkisi

Güncelleme:

Muğla'da bulunan kaplıcaların kadınların girdiği bölümün brandayla kapatılması tepki çekti. Brandanın güneş yüzünden gelen şikayetler üzerine çekildiği açıklandı.

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde bulunan Sultaniye Kaplıcaları'nda, kadınların girdiği bölümün brandayla kapatılması tepki çekti.

Telefonda açıklama yapan AK Partili Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, güneş yüzünden rahatsızlık şikayetleri üzerine uygulamayı yaptıklarını belirterek, "Biz de haremlik selamlık olmaz. Ben her hafta oraya gidiyorum" dedi.

TEPKİ ÇEKTİ

Romatizma, sinir, göz, deri ve kadın hastalıkları başta olmak üzere birçok rahatsızlığı iyi geldiği belirtilen Sultaniye Kaplıcalaları'nda, kadınların girdiği bölümün dün brandayla kapatılması tepki çekti.

"GERÇEK YÜZLERİNİ GÖSTERDİLER"

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Maden Mühendisliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Zafer Sunu, "AKP'li belediyenin, Sultaniye Kaplıcaları'nda yaptığı tam anlamıyla görgüsüzlük ve ilkellik abidesi olan uygulaması. Burası sözde bayanlar kaplıcası. Bu adamların akıl, bilim ve evrensel değerlerle yakından uzaktan alakası yok. Başka bir yönden baktığımızda da bunların gerçek yüzlerini göstermeleri de bir kazanç" dedi.

GÜNEŞ YÜZÜNDEN ASILDIĞINI SÖYLEDİ

DHA muhabirine telefonla açıklamada bulunan AK Partili Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, "Sultaniye'ye gelenler güneşten rahatsız olduklarını söylediler. Biz de bu şekilde çözüm ürettik. Zaten GEKA'ya sunduğumuz proje kabul edildi. Kaplıcanın tamamına branda çekilecek. Bizde haremlik selamlık olmaz. Ben her hafta oraya gidiyorum" dedi.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SULTANİYE KAPLICALARI

Köyceğiz Gölü'nün güney batısında Ölemez Dağı'nın eteklerinde yer alan Sultaniye Kaplıcaları, antik dönemde konaklama amacıyla kullanıldı. Sultaniye Kaplıcaları, Roma döneminde ise hastane haline getirildi ve girişine 'Tanrılar adına buraya ölüm giremez' yazıldı. Adını bu yazıdan aldığı belirtilen Ölemez Dağı eteklerindeki Sultaniye Kaplıcaları'nın, yapılan araştırmalarda birçok hastalığa iyi geldiği ortaya çıktı. Romatizma, böbrek-idrar yolları, bel ağrısı, siyatik, nefrit, lumbago, metabolizma bozuklukları, ruhsal yorgunluk, cilt ve kadın hastalıkları bulunan yerli-yabancı turistler, bunun üzerine kaplıcalara akın etmeye başladı. Köyceğiz ile Dalyan'dan yola çıkan tur tekneleriyle ulaşılabilen kaplıcalara; kışın yaklaşık 600, yaz sezonunda ise 2 bin civarında turistin ziyaret gerçekleştirdiği belirtildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kamil Ceylan Köyceğiz Turizm Yerel Yaşam Güncel Haberler

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman görüşecek? İzmir'de bugün yağmur var mı? 6 Haziran İzmir'de yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? 7 Haziran hangi burç? 7 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl deprem büyüklüğü ne kadar, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli son dakika deprem verileri! POMEM sonuçları açıklandı mı? 31. Dönem POMEM mülakat sınav yerleri belli oldu mu? ÖSYM sınav yeri öğrenme nasıl yapılır? ÖSYM sınav yeri nereden, hangi siteden öğrenilir? Kurban Bayramında bankalar tatil mi 2024? Bayramda bankalar açık mı, kapalı mı olacak?
Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

500

Yorumlar (71)

GENÇLİK GÜZELLİK GEÇİCİ:

YOBAZLAR NEDEN BU ÜLKEYİ TERK EDİP ARABİSTANA YERLEŞMİYOR.

15
61
yanıtYanıtla
TÜRK:

SEN AFRİKAYA GİTSENE ORDA SENİN GİBİ ÇIPLAK ÇOK. ONLARA UYUMSAĞLARSIN. SEN KİMSİN DE KİMİ ARABİSTANA KOVUYORSUN. O DEVİRLER GEÇTİ. ONU DİYENLER ŞİMDİ CEHENNEM ZEBANİLERİYLE ÇIPLAK ÇIPLAK OYNAŞIYOR. ALTTAN ALTTAN SICAKLIK VURMAYA BAŞLADI. CEHENNEM ODUNU SENİİ. . . . . . . . . .

yanıt17
yanıt1
fırat yılmaz cakıroglu:

çıplaklığı medeniyet sanan aptallar. soyunun

40
6
yanıtYanıtla
zazaMobil-ANDROID:

müslüman bi ülkede müslüman olmak suç, ülkenin huzuru için oylar Akp ye

36
4
yanıtYanıtla
AHMET:

iyi yapmış akp gavatların zoruna gitmiş

28
12
yanıtYanıtla
O.AYAK:

Medeniyet açmaksa bedeni öyleyse hayvanlar daha medeniiii

34
3
yanıtYanıtla
EfeMobil-ANDROID:

Yobaz diyenler göreceksiniz ölünce kim haklı kim haksız.

22
6
yanıtYanıtla
Hayvan oglu hayvanlarMobil-ANDROID:

hayvanlar gibi icice yasayin insan degilsiniz zaten.

21
7
yanıtYanıtla
...TAŞOVA...:

SOLCULAR CİBLAK GEZMEYİ ÇOK SEVERLER...

15
11
yanıtYanıtla
...:

yahu ben bir bayan olarak yazıklar olsun diyorum. marifemtmi beden gösterisi yapmak. kapatılsa nolur. en güzelide o dinimizce en uygun olandır. amacı farklı olan uygun yerler tercih etsin. nedir bu be müslümanız yeter medeniyetiniz modernliğiniz batsın. biraz vivdan be müslümanım diyoruz. ayıptır beden teşhiri size ne katıyorki

21
3
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title