Haberler

Sultangazi'de kültür sanat etkinlikleri devam ediyor

Güncelleme:

Sultangazi Belediyesi Mimar Sinan Kültür-Sanat etkinlikleri devam ediyor.

Sultangazi Belediyesi Mimar Sinan Kültür-Sanat etkinlikleri devam ediyor. Seminer, söyleşi, tiyatro gibi bir çok etkinlik sanatseverlerle buluşuyor.

Kültürel faaliyetlere önem veren Sultangazi Belediyesi, tiyatrodan seminere, söyleşiden çocuk programlarına kadar bir çok etkinliği izleyici ile buluşturuyor. Sultangazi Belediyesi Mimar Sinan Kültür-Sanat sezonu, dolu dolu etkinliklerle devam ediyor. Çocuklar için özel hazırlanan tiyatro, müzikal ve gösteriler onlara keyifli dakikalar yaşatırken, sosyal ve kültürel anlamda da gelişimlerine katkı sağlanıyor. Çocuklar; Karagöz Hacivat, illüzyon, meddah ve ortaoyunu gösterileri ile doyasıya eğlenirken; küresel ısınma, doğru beslenme gibi konuları ele alan tiyatro oyunlarıyla da faydalı bilgiler öğrenme fırsatı buluyor.

Yetişkin tiyatroları da izleyiciyi güldürürken düşündürüyor. Sahnelenen oyunlarla toplumsal olaylara dikkat çekilirken bir yandan da günlük yaşamımızdaki olaylar trajikomik bir şekilde sahneleniyor. Alanında uzman isimlerin gerçekleştirdiği söyleşi ve seminerler de izleyiciden ilgi görüyor. Uzman doktorlar, "Gebelik Okulu" seminerleri ile gebelik egzersizleri, doğum sırası ve sonrasında neler yapılması gerektiği, bebek bakımı gibi önemli bilgileri anne ve anne adaylarıyla paylaşıyor. Ekranların sevilen yüzleri, gerçekleştirdikleri söyleşilerle de izleyiciden tam not alıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title