Haberler

Ekmek almaya gelen AK Partili çocuğa ağır hakaretler edip kovan fırıncı tutuklandı

Güncelleme:

Sultangazi'de ekmek almaya gelirken "Reis" diye bağıran çocuğa satış yapmayan ve "Köpeklere ekmek satmıyoruz" diyen fırıncı, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" ve "silahla tehdit" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı.

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bir fırıncı, iddiaya göre ekmek almaya gelirken "Reis" diye bağıran çocuğa hakaret ederek dükkandan kovmuş ve hakaretler savurarak satış yapmamıştı. Olayın üzerine çocuğun yakınları dükkana gelerek dükkan sahibine çocuğu neden kovduğunu sormuş, olayı itiraf eden fırıncı ise "köpeklere ekmek satmıyoruz" diyerek çocuğun yakınlarını bıçakla tehdit etmişti.

TUTUKLANDI

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" ve "silahla tehdit" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan K.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından Gaziosmanpaşa Adliyesine gönderilen K.Y, nöbetçi suh ceza hakimliğince "silahla tehdit" suçundan tutuklandı.

İŞ YERİ MÜHÜRLENDİ

Sultangazi Belediyesi ekipleri de yaptıkları inceleme sonucunda aykırılıklar tespit ettiği iş yerini mühürleyip dükkan sahibinin iş yeri açma ve çalışma ruhsatını da iptal etmişti.

Sultangazi'de fırında çocuğa hakaret eden zanlı tutuklandı

Kaynak: AA / Güncel

Sultangazi Fırıncı Ekmek 3.Sayfa Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (16)

Ahmet Yigit:

seçim gecesi silahları doldurun diyen imama neden bişey yapılmıyor acaba bu halkı kin ve düşmanlığa tahrik olmuyor mu

252
103
yanıtYanıtla
Sm57:

O imam da tutuklansaydı adil olurdu bu iş alışın bu işlere

yanıt38
yanıt21
Çınar Saraç:

İş başka tutuklayın tabi , şurda birine taciz olsa yada dayak yesek haksız yere tutuklama olmaz serbest derler , adalet sadece ampule karşı gelenlere işliyor

168
140
yanıtYanıtla
Dengiz Elm:

Kanunlar AKP için.

137
141
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

Peki ya provakasyon? Cocuklar mi kullaniliyor acaba bunun icin?

148
99
yanıtYanıtla
Erdem Taner:

Soğan ekmek yeriz reis sevgimizi kimseye kullandırtmayız.Bizde ekmeği gider başka fırından alırız ama içimizdeki reis sevgisini alamazsın fırıncı abi.Akpli bir çocuğa bu yapılır mı?Büyüyünce partimize kayıt olacak o çocuk reisçi olacak.Snein gibi fırıncı mı olsun.

102
94
yanıtYanıtla
Erol Birol :

Asin bunu gitsin

80
115
yanıtYanıtla
Alfakurt:

Terbiyesiz fırıncı

131
39
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Kazandık , hazmedeceksiniz , diyorlar

124
35
yanıtYanıtla
zeha gül:

Artık daha baskıcı bir yönetime mi gidiyoruz...

63
77
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title