Haberler

Sultanbeyli'nde kamyon ile itfaiye aracı çarpıştı

Güncelleme:

Sultanbeyli'de bir kamyon ile itfaiye aracı çarpıştı. Kazada can kaybı olmazken, kamyon sürücüsü hafif yaralandı. Kaza, Sultanbeyli Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 TG 0194 plakalı Halit İssiyil iradesindeki Mitsubishi marka kamyon ile yangın söndürmeye giden, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait 34 VZ 3470 plakalı Mercedes marka itfaiye aracı çarpıştı. Yaşanan kazada can kaybı olmazken kamyon sürücüsü hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri de sevk edildi.

- Sultanbeyli'nde kamyon ile itfaiye aracı çarpıştı

İSTANBUL - Sultanbeyli'de bir kamyon ile itfaiye aracı çarpıştı. Kazada can kaybı olmazken, kamyon sürücüsü hafif yaralandı.

Kaza, Sultanbeyli Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 TG 0194 plakalı Halit İssiyil iradesindeki Mitsubishi marka kamyon ile yangın söndürmeye giden, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait 34 VZ 3470 plakalı Mercedes marka itfaiye aracı çarpıştı. Yaşanan kazada can kaybı olmazken kamyon sürücüsü hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri de sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Caddesi İstanbul Mercedes İtfaiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title