Haberler

Süleyman Aslan'ın Evindeki Banyo Liflerinden de Para Çıktı

Güncelleme:

As­la­n'­ın, evinde yapılan aramalarda sa­de­ce "a­yak­ka­bı ku­tu­su­na­" de­ğil "ban­yo liflerine" de pa­ra sak­la­dı­ğı or­ta­ya çık­tı.

Yolsuzluk operasyonu sırasında Haklbank eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın evinde ele geçirilen paralarla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. "Ayakkabı kutusu"nun yanı sıra banyoda "kese" yaparken kullanılan "liflerin" içinde de para bulunduğu anlaşıldı.

LİFLERİN İÇİNDE DOLAR ÇIKTI

As­la­n'­ın evin­de­ki po­lis ara­ma­sı sı­ra­sın­da "a­yak­ka­bı ku­tu­su­" için­de ele ge­çen pa­ra­lar ope­ras­yo­nun ade­ta sem­bo­lü ol­muş­tu. Bugün'ün haberine göre, TMK 10. mad­de ile gö­rev­li İs­tan­bul Cum­hu­ri­yet Sav­cı­lı­ğı­'n­da­ki ope­ras­yon sı­ra­sın­da po­lis ka­me­ra­sı ta­ra­fın­dan çe­ki­len gö­rün­tü­le­rin in­ce­le­me­sin­de
"a­yak­ka­bı ku­tu­la­rı­nı­n" ya­nı sı­ra ban­yo­da "ke­se­" ya­par­ken kul­la­nı­lan "lif­le­ri­n" için­de de do­lar­lar çık­tı­ğı tes­pit edil­di. Ban­yo­da­ki sa­rı ve ma­vi renk­li el şek­lin­de­ki lif­le­rin için­den do­lar­la­rın çık­ma­sı­na ait gö­rün­tü­ler tu­tu­nak­la­ra yan­sı­dı.

TUTANAKLARA GEÇEN PARA MİKTARI

Yi­ne bu ope­ras­yon kap­sa­mın­da şüp­he­li­ler­de ele ge­çi­ri­len ve tu­ta­nak­la­ra ge­çen pa­ra mik­ta­rı da net­lik ka­zan­dı. Tu­ta­nak­la­ra Halk Ban­ka­sı es­ki Ge­nel Mü­dü­rü Sü­ley­man As­la­n'­ın evin­den 2 mil­yon 445 bin do­lar, 950 bin İn­gi­liz Ster­li­ni ile 520 bin TL çık­tı­ğı be­lir­len­di. Es­ki İçiş­le­ri Ba­ka­nı Mu­am­mer Gü­le­r'­in oğ­lu Ba­rış Gü­le­r'­in evin­den ise 93 bin do­lar, 325 bin eu­ro, 395 bin TL çık­tı­ğı tu­ta­nak­la­ra yan­sı­dı.

"BİRKAÇ KURUŞ VAR"

CHP li­de­ri Ke­mal Kı­lıç­da­roğ­lu ta­ra­fın­dan ya­yın­la­nan din­le­me ta­pe­sin­de, Ba­rış Gü­le­r'­in bu pa­ra­ya iliş­kin ope­ras­yo­nun ya­pıl­dı­ğı sı­ra­da ken­di­si­ni ara­yan ba­ba­sının, "Ne ka­dar pa­ra var oğ­lu­m" so­ru­su­na "Birkaç ku­ruş va­r" de­di­ği or­ta­ya çık­mış­tı.

SARRAF'IN IBAN'LARI İNCELENİYOR

Rüş­vet ve yol­suz­luk ope­ras­yo­nun­da tu­tuk­la­nan İran­lı işa­da­mı Rı­za Sar­ra­f'­ın ajan­da­sın­da önem­li not­lar ve IBAN nu­ma­ra­la­rı yer al­dı­ğı öğ­re­nil­di. Ad ve so­yad­la­rı­nın ye­ri­ne baş harf­le­ri olan isim­le­rin kar­şı­sın­da IBAN nu­ma­ra­la­rı yer alan ajan­dada, ki­şi­le­rin kim ol­duk­la­rı­nın tes­pit edil­me­si için ban­ka­lar­la ya­pı­lan ya­zış­ma­lar sü­rü­yor.

TELEFON VE SIM KARTLARI ALDILAR

Yol­suz­luk ope­ras­yo­nun­da gö­zal­tı­na alı­nan ve tu­tuk­suz yar­gı­lan­mak üze­re ise ser­best ka­lan şüp­he­li­ler el ko­nu­lan eş­ya­la­rı­nı tes­lim al­mak için so­ruş­tur­ma sav­cı­la­rı­na baş­vur­ma­ya baş­la­dı. Ge­çen haf­ta içer­sin­de Çev­re ve Şe­hir­ci­lik es­ki Ba­ka­nı Er­do­ğan Bay­rak­ta­r'­ın oğ­lu Oğuz Bay­rak­tar ile işa­da­mı Ali Ağa­oğ­lu avu­kat­la­rı İs­tan­bul Cum­hu­ri­yet Sav­cı­lı­ğı­'na git­ti. Bay­rak­tar ve Ağa­oğ­lu­'nun ara­la­rın­da bu­lun­du­ğu 22 şüp­he­li ope­ras­yon­da el ko­nu­lan cep te­le­fon­la­rı ve SİM kart­la­rı­nı tes­lim al­dı. (Kaynak: Bugün)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Süleyman Aslan Güncel - Operasyon Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500

Yorumlar (122)

kenan aktaşbozoklukenan35@hotmail.com:

ADAMA TOPLANMIŞ VERİLMİŞ VEYAHUT KENDİ PARASI İSTEDİĞİ YERE KOYAR KİMENE HIRSIZ OLAN İNSANLAR HERKESİ KENDİSİ GİBİ GÖRÜRLER HIRSIZLIK DAMGASI VURURLAR ÇÜNKÜ KENDİLERİ HIRSIZ

76
12
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

ÜLEN ADAMDAKİ PARAYI GÖRÜNCE HEMEN DE YAĞCILIĞA BAŞLAMIŞSIN KENAN:))) E TABİ HIRSIZLARI DESTEKLEYEN DE HIRSIZLIĞA MÜSAİTTİR; RÜŞVETİ SAVUNANLARDA HER AN RÜŞVET ALIP VERECEK KADAR İMANI ZAYIFTIR..! SEN GİBİLERDEN BAŞKA YORUM ÇIKSA ŞAŞARDIM:)))

yanıt0
yanıt0
kenan aktaşbozoklukenan35@hotmail.com:

TÜRKİYEM valla gören sizlersiniz hırsız diyende sizlersiniz iman zayıflığı konusunda her hangi bir deneyimimde yok bilmiyorum iman zayıflığından ancak senin gibi deneyimli insanlar bahsedebilirler öyle bir çelişki yaşamışın anlaşılan :)))

yanıt0
yanıt0
hakkı eknnhzr_73@mynet.com:

adamın kendi parasıymış yada verilmiş istediği yere koyarmış yok canım ona sen mi yoksa tabii kaldıysa tarafsız mahkemeler mi karar verecek devletin bankaları ne güne duruyor.bu işi yapan birde halk bankası müdürü. yoksa kendi bankasınadamı güveni yokta paralarını!!!! kutularda ,keselerde saklıyor.sizde yalanlarını yiyorsunuz pes..birde karşısındakini kendisi gibi görenin en önde gideni senin başbakanın değil mi.insanlara haşhaşi ,virüs,vatan haini diyen o zat değilmi. kenan tam başbakanının kafasındansın .arkadaşların yorumlarına verdiğin cevaplara ,olanları da görmezden gelmene bakılırsa senin yada yakın akrabalarının akp nin yandaşlarına sağladığı haksız nimetlerden faydalandığın izlenimi insanların kafasında oluşmuyor değil.

yanıt0
yanıt0
koroozgur0672@hotmail.com:

BOŞUNA UĞRAŞMAYIN ARTIK MİLLET BUNLARI YEMİYOR ARTIK YIRTINMAYINNNNNNNNNNNNN........BUNLARIN HEPSİNİN HÜKÜMETİ YIKMAK İÇİN YAPILDIĞINI SÜLEYMAN ABİ TAPELERDE SÖYLÜYOR......

12
27
yanıtYanıtla
bekircber@mynet.com:

kimsenin tanimadigi birinin ses kayitlarini ciddiye aliyosunuz basbakanin kileri niye dinlemiyonuz..medyayi nasil sekillendirdigi ,insanlari nasil isten attirdigi,villalarin tuvaletinin nasil yapilcagini bile konusuyolar ya biz basbakani calisyor bilirdik adam sabah aksam televizyon izleyip villa planlarini konusuyomus.bu arada konusmalari montaj falan degil ha cunku basbaknin kendisi bile kabul etti.sizin durumda bir enteresan adamlar bile paralari ses kayitlarini inkar etmiyo siz ediyonuz.

yanıt0
yanıt0
koroozgur0672@hotmail.com:

şimdi eczaneden ilaç aldım geldim......10 yıl önce ben bu ilacı almak için sabah 5 te hastanede kuyruğa girerdim......kim di acaba o zaman ssk genel müdürü tabi ergenler hatırlamaz ama babaları hatırlar sorsunlarda öğrensinler o zaman neler çektiğimizi.............

16
20
yanıtYanıtla
KEMALerler1001@yahoo.de:

evet ama o zaman öyleydi diye kimsenin hirsizlik ve yolsuzluk yapmaya hakki yoktur insallah cezalarini bulurlar! yoksa bulmasinlarmi?

yanıt0
yanıt0
unutmayacağızaaaa@szsss.com:

SRC ...........sanki 10 yıl çok uzun bir süre imiş diye cevap yazıyorsun ya. İlaç konusunda eskiden 2 firma üretirmişmiş de ... siz bu masalı kendiniz inanıyor musunuz. İlaç fiyatlarının neden düştüğü ve çok bulunurluğu ile ilgili araştırma yapmanızı tavsiye ederim. 10 yıl önce de bu ülkede bilgisayarlar yaygındı. ama önemli olan onu kullanmayı başarmaktı. teknoloji sanayi devriminden beri hızla gelişiyor. Arkadaşım önce sana bir tavsiyem var. İlk önce 1982-1992 ve 1992-2002 dönemleri ile ilgili verileri bul sonra 2002-2012 dönemi verileri ile karşılaştır. Mesela dolar bu dönemlerde ne kadarmış, hangi dönemde yüzde kaç artmış, yada asgari ücret kaç dolarmış. Kim işçisine kaç dolar asgari ücret vermiş. benzin bu dönemler içinde hangisinde daha fazla artmış. ?????????? sonu yok bunun. Ezbere yorum yapmayın. Bilrek yorum yapın. ARAŞTIRIN.

yanıt0
yanıt0
DAVACIgurbetci60@hotmail.com:

MILLET HIRSIZ OLMASA DEVLET HIRSIZ OLMAZ ARKADASLAR SEN NASILSAN BASINDAKIDE AYNIDIR BIZ HIRSIZ OLMASAK BASIMIZA HIRSIZI GETIRMEZDIK

11
25
yanıtYanıtla
Tüm 122 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title