Haberler

Spor istikbal mobilya kayserispor - yukatel denizlispor maçının ardından

Güncelleme:

Yukatel Denizlispor maçının ardındanYasin DALKILIÇ - İlyas KAPLAN / KAYSERİ, (DHA) - Süper Lig'in 5'inci haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor, sahasında ağırladığı Yukatel Denizlispor ile 1-1 berabere kaldı.

Yukatel Denizlispor maçının ardından

Yasin DALKILIÇ - İlyas KAPLAN / KAYSERİ, (DHA) - Süper Lig'in 5'inci haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor, sahasında ağırladığı Yukatel Denizlispor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonunda her iki teknik adam 90 dakikayı yorumladı.

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman yaptığı açıklamada, "Skordan memnun değiliz. Oyunun ilk 10'lık bölümü ile eşitlenen bölümü arasında fark var. Maça iyi başladık. Golden sonra da ataklarımız var. 2'nci golü bulmamız gereken pozisyonlar var. Yediğimiz golden önce oyuncu değiştirmemiz gerektiğini oyun gösteriyordu. Beraberlikten sonra 2'nci golü de yiyebilirdik. Çok farklı bir oyun gelişti. 1 puan bizim için yeterli değil. Ligin dibindeki takım olduk. Mutlaka galibiyet almamız gerekirdi. Oyuna giren oyuncuların takıma katkı vermesi gerekiyor. Oyuna girenlerinde katkıyı göstermediğinde oyun farklı yerler gidebiliyor. Önümüzde 2 deplasman var." diye konuştu.

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise maç sonu değerlendirmesinde, "Çağdaş futbol oynamaya devam edeceğiz. Çok gol kaçırdığımız bir maç oldu. Deplasman 1 puan buruk sevinç yaşattı. Tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Seyir zevki veren maç izletmeye devam edeceğiz. Kayserispor deplasmanının zor olacağını biliyorduk. İlk 20 dakika rakibimiz baskılı oynadı. Daha sonra oyuna dengeyi getirdik" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstikbal Mobilya Denizlispor Kayserispor DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title