Haberler

Spor Erzurum'da Curling Heyecanı

Spor Erzurum'da curling heyecanıTurgay İPEK - Zafer KUMRU ERZURUM (DHA) - Türkiye Curling Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen 2'nci lig müsabakaları başladı.

Spor Erzurum'da curling heyecanı

Turgay İPEK - Zafer KUMRU ERZURUM (DHA) - Türkiye Curling Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen 2'nci lig müsabakaları başladı. Oldukça çekişmeli geçen turnuva, büyük bir heyecan içinde devam ediyor.

Merkez Yakutiye ilçesindeki Curling Arena'da düzenlenen maçlara Türkiye'nin dört bir tarafından olmak üzere toplam 32 takım katıldı. 2 Nisan'da başlayan maçların 8 Nisan'da sona ereceğini belirten Curling Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akın, Türkiye'nin dört bir tarafndan Erzurum'a gelen yaklaşık 80 sporcu buzda büyük bir mücadele verdi. 2'nci lig maçlarından sonra peşine 1'inci lig yarışmaları olacak. O da mayıs ayında gerçekleşecek diye konuştu.

Seyircinin çok az olmasını hem şehrin havasına, hem de salondaki tribünlerin soğuk olmasına bağlayan Akın, Salona gelen seyirci fazla duramıyor. Tribünleri ısıtmamız da zor. İnsanlar soğuk iklimde yaşıyor, buraya gelse de hemen gidiyor. Tanıtım da yeterince yapamadık. Curlingin 10 yıllık bir geçmişi bile yok. Yavaş yavaş tanınacak. Türkiye geneline yayıldıkça ilerde daha tanınan bir branş olacak dedi.

Türkiye'de 130 civarında kulübün bulunduğunu, Zonguldak, Trabzon ve Amasya'ya da curling salonu açıldığını ifade eden Akın, Sporcular Erzurum, Kocaeli, İstanbul ağırlıklı. Çok sayıda kulüp var. Kocaeli'de 20'yi aşkın kulüp oluştu. İstanbul'da 12 kulüp var, geri kalan çoğunluğu Erzurum'da. Amasya, Trabzon'da yeni başladı. Seneye ligimiz daha canlı olacak diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye DHA Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title