Haberler

SPOR Engin Altan Düzyatan: Dünyada ödül almış pistlerin ülkemizde bulunması keyif verici

Güncelleme:

Engin Altan Düzyatan: Dünyada ödül almış pistlerin ülkemizde bulunması keyif vericiAli Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHSİAR, (DHA) - Afyonkarahisar'daki Türkiye Motokros Şampiyonası'nda 6 yaşındaki oğlu ile katılan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, dünyada ödül almış pistin Türkiye'de olmasının keyif...

Engin Altan Düzyatan : Dünyada ödül almış pistlerin ülkemizde bulunması keyif verici

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHSİAR, (DHA) - Afyonkarahisar'daki Türkiye Motokros Şampiyonası'nda 6 yaşındaki oğlu ile katılan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, dünyada ödül almış pistin Türkiye'de olmasının keyif verici olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar'daki Motor Sporları Merkezi'nde Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından yapılan Türkiye Motokros Şampiyonası müsabakaları ilk ayağı ile başladı. MX1, MX2, MX2 junior 85 CC, 65 CC, 55 CC, Veteran ve Senior kategorilerinde yarışlar yapılıyor. İlk ayağı Afyonkarahisar'da başlayan yarışlara kayıt yaptıran 125 kişiden 107 sporcu katıldı.

BAŞVURUNLARIN YÜZDE 51'i GENÇ VE ÇOCUK

2022 yılının ilk motokros şampiyonasını Afyonkarahisar'da yapmaktan mutlu olduklarını kaydeden Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Türkiye şampiyonasına 125 online kayıtın yapıldığını bunlarında da yüzde 51'inin çocuk ve genç yarışçılardan oluştuğunu söyledi.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN: "ÇOCUĞUNUZUN BU YAŞTA PROFESYONEL BİR SPORLA İLGİLENMESİ MÜTHİŞ"

6 yaşındaki oğlu Emir Aras'ın ilk defa yarışlara profesyonel olarak katıldığını dile getiren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, "Mükemmel bir his çocuğunuzun bu yaşta profesyonel bir sporla ilgileniyor olması burada sporcu arkadaşlarıyla beraber vakit geçirmesi bir ebeveyn için müthiş bir şey gerçekten. Burası çok çok güzel bir pist dünyada da ödül almış bir pist. Böyle bir pistte yarışmakta çok gurur verici tabii ki dünyada ödül almış pistlerin ülkemizde bulunması da keyif verici bizim için umarım bu sayı artar. Motor sporlarına karşı ilgi artar, çünkü gerçekten yetenekli çocuklarımız var. Bunların Avrupa'da dünyada bizi temsil etmeleri hepimizin gururunu kabartır tabii ki" diye konuştu.

Düzyatan, 6 yaşındaki oğlu Emir Aras'ın 55 CC'deki yarışını büyük bir heyecanla izledi. Yarış sırasında düşen oğlu Emir'i kaldırmak için piste giren Düzyatan, kaldırarak yarışa devam etmesini sağladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Engin Altan Düzyatan Türkiye DHA Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title