Haberler

SP'li Adayın Cinayetiyle İlgili AK Partili Başkan Gözaltında

Güncelleme:

Tillo SP Belediye Başkan Adayı Behmen Aydın cinayeti ile ilgili, aralarında AK Partili Belediye Başkan adayının da bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Siirt'te, evinin önünde uğradığı bıçaklı saldırıda yaşamını yitiren Tillo İlçesi'nde Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan adayı 56 yaşındaki Behmen Aydın'ın cesedi otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, cinayetle ilgili, yeniden seçilen Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Mesut Memduhoğlu'nun da aralarında bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

5 KİŞİYE BIÇAKLI SALDIRI

Tillo İlçesi'nde SP'li Belediye Başkan adayı Behmen Aydın, Siirt kent merkezindeki Yeni Mahalle'deki evinden dün saat 14.30 sıralarında 5 arkadaşı ile birlikte çıktı. Bu sırada bir araçla gelen kimliği belirsiz kişiler Behmen Aydın ile birlikte yanındakilere bıçaklı saldırıda bulundu. Saldırıda Behmen Aydın ile birlikte yanında bulunan İdham Aydın, Recep Menduhoğlu, Hazım Abbasioğlu, Abdulkerim Abbasioğlu ve Abdulkerim Memduhoğlu ağır yaralandı. Yaralılar gelen ambulanslarla Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçak darbesinin kalbine isabet ettiği Behmen Aydın, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Görgü tanıkları, Behmen Aydın ile yanındaki kişilere siyah otomobil içerisinden inen kişilerin bıçakla saldırdığını, birkaç dakika süren olay sonra aynı araçla olay yerinden kaçtığını söyledi.

EMNİYET SORUŞTURMAYI DERİNLEŞTİRDİ

Güvenlik güçleri, kaçan saldırganları yakalamak için kapsamlı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında polis bugün, seçimde Tillo Belediye Başkanlığı'nı yeniden kazanan AK Partili Mehmet Mesut Memduhoğlu'nun da bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin sorgusu Siirt Emniyet Müdürlüğü'nde devam ederken, cinayette 56 AR 007 plakalı Belediye Başkanlığı makam aracının kullanıldığı ileri sürüldü. Gözaltına alınanların bugün hastanedeki sağlık kontrolünden sonra Adliye'ye sevk edilmeleri bekleniyor.

Saldırıda yaralanan 5 kişinin tedavisi Siirt Devlet Hastanesi'nde devam ederken yaşamını yitiren Behmen Aydın'ın cenazesi ise dün gece otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Aydın'ın cenazenin otopsinin ardından Siirt'in Tillo İlçesi'nde toprağa verileceği belirtildi.

SEÇİMLERİ AK PARTİ ADAYI KAZANDI

30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde, Tillo İlçesi'nde AK Parti adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Mesut Memduhoğlu 505 oyla birinci, SP adayı Behmen Aydın 382 oyla ikinci sırada, BDP adayı Seyfettin Aydın ise 95 oyla üçüncü sırada yer almıştı.

SP adayı Behmen Aydın'ın, oyların sayımı sırasında bazı kişilerle tartıştığı öne sürülmüştü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Behmen Aydın Ak Parti Siirt Tillo Politika Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Bakmadan Geçme

Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (1)

SİİRTsevmek_zordur147@hotmail.com:

DE GİDİN LAN HERŞEYDEN ÖNCE İNSAN OLUN. YOK KÜRT YOK TÜRK TÜ YOK ARAPTI.SİZE İNSAN DİYENİN ........

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title