Haberler

"Şöyle Bir İki Gün İstirahat Etmemizde Fayda Var"

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Şöyle, bir iki gün istirahat etmemizde fayda var, onun için istirahat edeceğiz." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Şöyle, bir iki gün istirahat etmemizde fayda var, onun için istirahat edeceğiz. Hafta sonu programlarımıza aynen kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

Başbakan Erdoğan, soğuk algınlığı nedeniyle gittiği Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'nden ayrılırken, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Gribal enfeksiyon nedeniyle vücudunda kırgınlık olduğunu, sesinde de olumsuzluk bulunduğunu belirten Erdoğan, bunun için bugünkü AK Parti Grup Toplantısı ve diğer programlarını ertelediklerini belirtti.

Erdoğan, "Şöyle bir iki gün istirahat etmemizde fayda var, onun için istirahat edeceğiz. Hafta sonu programlarımıza aynen kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

Bir gazetecinin "Şu an kendinizi nasıl hissediyorsunuz" sorusu üzerine Erdoğan, "Elhamdülillah gayet iyiyim. Herhangi bir sıkıntımız yok" yanıtını verdi.

Başbakan Erdoğan, Siirt'te açık hava toplantılarına katıldığının hatırlatılarak, burada soğuk alıp almadığının sorulması üzerine "Orada o vardı, bir de geçen hafta Meclis önünde aşırı bir soğuk vardı, Ankara'da. Grup'tan sonra orada çektirdiğimiz resimlerde, zannediyorum biraz da orada oldu" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, hafta sonuna kadar evinde istirahat etme niyetinde olduğunu söyledi.

Bir gazetecinin daha önce geçirdiği ameliyatları hatırlatarak, "Hastaneye gelişinin bununla alakası olup olmadığını" sorması üzerine de Erdoğan, o rahatsızlığıyla alakalı bir durum olmadığını kaydetti.

Başbakan Erdoğan hastaneden kızı Sümeyye Erdoğan ve AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ile ayrıldı.

Erdoğan'ın hastanede bulunduğu saatlerde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ da hastaneye geldi.

Muhabir: Kadir Karakuş / Barış Gündoğan

Yayıncı: Eda Ay - ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Politika Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title