Haberler

    Soygun başlıyor: La Casa de Papel: Kore'nin resmi fragmanı yayında!

    Güncelleme:

    Uzunca bir süredir gündemden düşmeyen La Casa de Papel: Kore dizisinin resmi fragmanı yayınlandı. Peki dizi, izleyenlere neler sunuyor?

    La Casa de Papel, 2017 yılında İspanya'nın Antena 3 kanalında yayın hayatına başladı. Pilot bölümünde 4.5 milyonluk bir izlenme sayısı yakalayan dizi için ilerleyen bölümlerde işler pek de iyi gitmedi. Yapım ekibi, kötü gidişatın üzerine ikinci sezonu iptal ederken, Netflix sahneye çıktı ve yapımın yayın haklarını satın aldı.

    Netflix ile adeta küllerinden doğan dizi, soygun konseptiyle geniş kitlelere ulaşmayı başardı. Ancak geçen yıl misyonunu ve hikayesini tamamladı ve beşinci sezonuyla ekranlara veda etti. Öte yandan önümüzdeki günlerde yapımın bir de Kore versiyonu ekranlara gelecek. Dizinin resmi fragmanı yayınlandı. İşte La Casa de Papel: Kore fragmanı…

    La Casa de Papel: Kore ilk resmi fragmanı yayında

    Orijinal yapımı izleyenlerin bir nebze olsun ön yargıyla yaklaştığı La Casa de Papel: Kore, 24 Haziran'da Netflix'te yayına girecek. Şimdiye dek tanıtım videolarıyla gündeme gelen dizinin resmi fragmanı da yayınlandı.

    La Casa de Papel: Kore'nin oyuncu kadrosunda; Yoo Ji-Tae (Profesör), Park Hae-Soo (Berlin), Lee Won Jong (Moskova), Kim Ji-Hun (Denver), Jang Yoon-Ju (Nairobi), Park Jung-Woo (Rio), Kim Ji-Hun (Helsinki) ve Lee Kyu-Ho (Oslo) gibi isimler yer alıyor.

    Netflix Türkiye'nin haziran ayı içerikleri belli oldu!

    Yapımın senaryosunu Ryu Yong-jae, Kim Hwan-chae ve Choe Sung-jun yazdı. Bunun dışında yönetmen koltuğunda ise Kim Hong-sun oturuyor. Aynı zamanda yapımcılığını BH Entertainment ile Zium Content üstleniyor.

    Yapımın Netflix sayfasında yer alan ifadeler ise şöyle;

    Bir grup hırsız, Kuzey ve Güney Kore'nin ortak darphanesini ele geçirince polis, rehineleri kurtarıp hırsızları ve gizemli elebaşlarını yakalamak için harekete geçer.

    Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce dizi, beklentileri karşılayacak mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

    Kaynak: Shiftdelete / Güncel

    İspanya Pilot Kore Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

    3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

    Bakmadan Geçme

    Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
    Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

    Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title