Haberler

Sosyal Güvenlik Uzmanı Resul Kurt Canlı Yayında Küfür Etti

Güncelleme:

Habertürk'te Didem Yılmaz'ın sunduğu "Türkiye'nin Nabzı" programına konuk olan sosyal güvenlik uzmanları Ali Tezel ve Resul Kurt birbirine girdi.

Habertürk Tv'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan sosyal güvenlik uzmanları Ali Tezel ve Resul Kurt'un birbirine girmesi yüzünden program yarım kaldı.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Ali Tezel'in, Resul Kurt'un sözlerini sık sık kesmesi üzerine programda gerginlik meydana geldi. Ali Tezel'in Resul Kurt'un sözlerini kesmesi üzerine programdan gidebileceğini söylemesi üzerine Ali Tezel "Sen yandaş medyasın gidemezsin" dedi. bunun üzerine Resul Kurt da "Senin ne b.k olduğun belli değil" karşılığı verdi.

SUNUCU PROGRAMI KESTİ

Bu söz üzerine stüdyoda soğuk rüzgarlar esti. Neye uğradığını şaşıran Didem Aslan hemen reklam arası verilmesini isteyerek programı kesti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Resul Kurt Habertürk Ali Tezel Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

KALENDERkalender_1453@windowslive.com:

BUNLAR KİM YA BİZ SSK yı KEMAL KILIÇTAROĞLUNDAN ÖĞRENDİK SOYGUNCUDAN :)

68
83
yanıtYanıtla
xyzqwertypicerdover@hotmail.com:

varmı kanıtın ? basında kemal kılıçtaroğlu ile alakalı bir skandal varmı ? dolan kutuları gemicikleri çocuklarının vakıf adı altında yasal kasaları... ?kalender kardeşim futbol takımı tutar gibi sisasi parti tutarsan böyle saçma şeylere kendini ve çevreni inandırmaya başlarsın.allah insana düşünsün diye beyin bahşetmiş. ben basına kadar düşmüş bir kul hakkı soygununa dayanarak senin gibi düşünenlerle tartışabilirim. ama sizin buna karşılık o da çalmış o da yemiş gibi bir mantıkla yaklaşmanız türk milletinin hiç bir zaman yanlışı kabul etmeyip kılıf uydurma zekasının büyük bir örneğidir.

yanıt0
yanıt0
Karaguckorkmaz_kartal@hotmail.com:

bizde yolsuzlugu sayın basbakandan ögrendik kara para aklamayı bakan ogullarından ögrendik villalar yaptırmayı yandaslardan ögrendk daha saymayalım istersen. kılıcdaroglu yok ssk batırmıs pardonda belge varmı yok nerde belge ancak sözlerle ama haklısınız sizde bu var denir ama belge ne zaman cumaya gelir degilmi...

yanıt0
yanıt0
mmalkalun@mynet.com:

adamdaki kibire bak herşeyi ben bilirim havasıyla,bu ali tezel denen adamı çıkarmayın ekranlara

33
78
yanıtYanıtla
mehmetkandumehmetkandu@hotmail.com:

işine gelmedi mi ali tezel emekçinin yanında da onun için senin zoruna gitmiş

yanıt0
yanıt0
selim kağanseveryunus_25@hotmail.com:

ALİ TEZEL DİYE BİR MAHLUKATI ÇIKARMIŞLAR HA BİRE KARŞIKI ADAMA LAF SOKUYOR ORTAMI GERGİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR.LÜTFEN BU TÜR İNSANLARA PRİM VERMEYİN.İPE SAPA GELMEZ İNSANLARI NE DİYE PROĞRAMLARA ÇIKARTIYORSUNUZ.

40
70
yanıtYanıtla
furkan yılmazmoogerfugers@gmail.com:

laf sokmaya çalışmıyor bir takım yalanlar aldatmacalar var ve karşısında yüzüne baka baka o adamın yalan söylemesine göz yummuyor sadece

yanıt0
yanıt0
öndertalakster@gmail.com:

yorumları okuyorumda anladığım şu ali tezel ne kadar kendini ateşe atsada hatta bir daha hiç bir programa çıkarılmama riskini göze alsada anlatmak istediği çıkan yasaların aslında bir refrom olamadığını tam bir köle ordusu oluşturulmaya çalışıldığını göremeyecek kadar beyinsizler torum yapmayı beğenmişler hayret ama artık şaşırmıyorum biliyorumki o beyinsizler bu ülkenin politikacılarını belirlemek için hem sandığa gidip hem oy kullanıyorlar hayret veren asıl bu

104
5
yanıtYanıtla
...kaanyilmaz@hotmail.com:

En doğru açıklama.

yanıt0
yanıt0
musaer@gmail.com:

Ali tezel sapitmis sanirim kendi kendine artislik yapiyor

57
50
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title