Haberler

Sony 3D TV’ler, ilk 3D Dünya Kupası için hazır

En yeni teknolojileri ile hayalleri gerçekleştirerek, insanların hayatına değer katan Sony, şimdi de tüm dünyayı, yarattığı 3D devrimine katılmaya ve 3 boyutlu eğlence deneyiminde 'ilk'leri yaşamaya davet ediyor.

İlk Full HD 3D Sony BRAVIA H800 TV modeli Haziran'da piyasaya çıkıyor. PlayStation®3 (PS3™) için geliştirilen 3D stereoskopik oyunlar, Türkiye'de PlayStation Network Store açıldıktan sonra ücretsiz olarak indirilebilir hale geliyor. Belirli 3D TV'ler ve Blu-ray oynatıcılarla birlikte 3D Blu-ray disk filmler veriliyor. En yenilikçi ve kapsamlı 3D Blu-ray oynatıcı ve Ev Sinema

Sistemleri hazır. Sony ve Mars Entertainment Group işbirliği ile

sinemaseverler, çok ayrıcalıklı bir 3 boyutlu yolculuğa çıkıyor.

Sony, 3D'ye ilişkin yeni teknoloji ve ürünleri hakkında bugün yapmış olduğu duyuru ile yarattığı eşsiz "3D Dünyası"nda, tüketici elektroniği, film yapımı ve oyunlardaki uzmanlığını bir kez daha kanıtlıyor. Buna göre Sony 3D TV'ler ve Blu-ray oynatıcılar, FIFA Dünya Kupası™ 2010 heyecanının başlayacağı Haziran ayında mağazalarda olacak. Sony, dünya kupası kapsamında da bir ilke daha imza atacak ve 2010 FIFA World Cup South Africa™ resmi 3D filmini çekecek. Ayrıca şirket, tüketicilerin, ilk 3 boyutlu televizyon deneyimini Sony ile yaşamaları için tercih sebepleri olacak yeni ürün serileri, hizmet ve ücretsiz içeriklerini de duyurdu.

BRAVIA® HX800'den sonra en yeni Sony 3D TV'ler de yolda

Sony, 3D deneyimini evinde yaşayabilmeyi heyecanla bekleyen tüm tüketicileri için HX800 serisi 3D televizyonunu tanıttı. 3 boyutlu sinema deneyimini mümkün kılacak olan HX800, eşsiz Monolithic Design konseptindeki tasarımı ve teknolojisi ile de çok ayrıcalıklı. HX800'ün tanıtımını takiben önümüzdeki haftalarda yeni Sony 3D TV modelleri de lanse edilecek.

Sony'nin en yeni 3D teknolojisi, doğal olarak tüm yeni çıkacak BRAVIA 3D TV'lerde de olacak. Sony'nin, izleyicilerin 3D deneyimini, Full HD 1080p çözünürlük kalitesinde yaşamalarına olanak tanıyan en son 200Hz Motionflow teknolojisine, 3'ü de Sony'ye ait olan 'High Speed Precision', 'LED Boost' ve 'Simulated 3D' teknolojileri de dahil edilerek, 3D görüntü kalitesi daha da artırılıp, geliştirilmiş. Bu sayede Sony, 3D görüntünün çok daha net, parlak ve gerçek bir deneyim olmasını sağlıyor.

3D stereoskopik PS3™ oyunları, Sony 3D TV'lerin hediyesi

Sony 3D TV'lerin pazara sunulmasıyla birlikte, PlayStation 3 kullanıcıları için 3D stereoskopik oyunlar en önemli gündem maddelerinden biri haline geliyor. HX800'ün tanıtılmasıyla eş zamanlı olarak, Sony Computer Entertainment Europe, PlayStation Ağı üzerinden kullanılabilecek olan 4 adet 3D stereoskopik PS3 oyunu yayınlayacak ve bu oyun koleksiyonu BRAVIA 3D TV satın alanlara hediye olarak verilecek.

Heyecan dolu Wipeout ®HD ve Motorstorm Pacific Rift oyunları ile PAIN ve Super Stardust™ HD eğlence oyunları Türkiye'de PlayStation Network Store açıldıktan sonra indirilebilir duruma gelecek.

Özel Sony 3D ürünleri ile özel 3D Blu-ray filmleri

Ayrıca Sony, gişe rekortmeni Cloudy with a Chance of Meatballs (Köfte Yağmuru) ve Deep Sea (Derin Deniz) filmlerini, belirli 3D ürünleri ile birlikte paketlenmiş olarak, 3D Blu-ray diskte sunacak.

3D gözlükler ve verici aksesuarları

Sony'nin Full HD 3D görüntü kalitesini en mükemmel şekilde sağlamak için active shutter teknolojisini kullanan, esnek ve ayarlanabilir yan sapları ve her yüze uyum sağlayabilecek burun koruyuculara sahip 3D gözlükleri, hem konforlu hem de dayanıklı. Aynı zamanda, yaklaşık 100 saate kadar pil ömrü bulunan ve ebat olarak daha küçük olan pembe ve mavi gözlükler, daha küçük yüzlü insanlar ve özellikle çocuklar için oldukça ideal. Otomatik kapama fonksiyonuna da sahip olan Sony 3D gözlükler, 3 boyutlu aksiyonu daha uzun yaşamaya olanak tanıyor.

Bazı Sony 3D TV'ler, kısa bir süre için 3D gözlük ve dahili verici ile birlikte sunulacak. HX800 3D modeli de, 2 set gözlük ve 3D vericinin dahil olduğu özel bir 3D aksesuar paketi ile görücüye çıkacak.

3D Blu-ray oynatıcılar ve Ev Sinema Sistemleri 3D ev eğlencesini tamamlıyor

Sony, yeni 3D TV modellerini tamamlamak üzere oldukça iddialı ve kapsamlı 3D Blu-ray oynatıcılar ve ev sinema sistemleri tasarladı.

Oldukça uygun fiyatlı S470 "3D ready" Blu-ray oynatıcılar da bu ay itibariyle satışa sunulacak. Haziran ayının başında satışa çıkacak yeni Sony 3D TV'ler ile birlikte, bir 3D firmware güncellemesi de çıkarılacak. Mayıs ayı ortasında çıkacak S570 modeli ise 3D playback özellikli ilk model olacak.

BDV-E370'in öncülük ettiği bu yılki Sony Blu-ray Ev Sinema Sistemleri ürün yelpazesi "3D Ready" özelliğine sahip.

Sony, futbol heyecanına 3. bir boyut katıyor

Sony'nin yarattığı 3D dünyasından bir haber de dünyada milyonların nefeslerini tutarak beklediği FIFA Dünya Kupası™ ile ilgili. Sony ve FIFA'nın işbirliği ile tarihte bir ilke imza atılacak ve kupa kapsamında, toplamda 25 maç 3D olarak çekilecek. Aynı zamanda, dünya genelinde kamuya açık belli alanlarda 3D canlı yayınlar yapılacak, her maç için özel 3D tanıtım filmleri hazırlanacak ve bu filmler, Avrupa genelinde yaklaşık 1.300 mağazada Sony 3D TV'lerde izlenebilecek. Ayrıca, Sony Pictures Home Entertainment da Sony tarafından çekilecek 2010 FIFA World Cup South Africa™ resmi 3D filmini, 2010 yılı içinde, Blu-ray Disc formatında dağıtma planları olduğunu açıkladı.

Sony 3D dünyası, Mars Sinemaları'nda 3 boyutlu sinema keyfi sunuyor

Sony ve Türkiye'de eğlence sektörünün lider şirketi Mars Entertainment Group, 3D film gösterimleri için bir işbirliği yaptığını duyurmuştu. Bu sayede sinemaseverler, Sony'nin katkılarıyla ve Real D 3D farkıyla Cinebonus Sinemaları'nda, 3D film keyfi yaşıyor. Ayrıca, Türkiye'ye gelen ilk Sony 3D LCD TV'ler her hafta farklı Mars Sinemalar'ında teknolojiseverler ile buluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title