Haberler

Hollanda'da Silahlı Saldırı! 1 Ölü, 6 Yaralı Var

Güncelleme:

Hollanda'nın Utrecht kentinde silahlı saldırı meydana geldi. Saldırı sonucunda 1 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi de yaralandı.

Hollanda'nın Utrecht kentinde silahlı saldırı meydana geldi. Silahlı saldırı sebebiyle 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Polis, içeride saldırganın olduğunu düşündüğü bir binanın etrafını kuşattı. Hollanda polisi Utrecht kentinde birden fazla noktada ateş açıldığını söyledi. Kırmızı bir araçla kaçan saldırgan aranıyor.

Utrecht polisinden yapılan açıklama kentteki 24 Ekim Meydanı yakınlarında bulunan Oudenrijn Hastanesi civarındaki tramvay istasyonunda yerel saatle 10.45'te silahlı saldırı gerçekleştirildiği, tramvay içerisinde gerçekleştirilen saldırı sebebiyle yaralıların olduğu ve 1 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Polis, kentte birden fazla noktada ateş açıldığını söyledi.

Son Dakika! Hollanda'da Silahlı Saldırı! Yaralılar Var

Silahlı saldırı sebebiyle kentte raylı sistem ulaşımına geçici bir süre için ara verildi. 24 Ekim Meydanı'nda bulunan bir tramvay istasyonu polis tarafından kordonla çevrildi. Silahlı saldırganın olay yerinden kaçtığı aktarıldı.

Son Dakika! Hollanda'da Silahlı Saldırı! Yaralılar Var

KRİZ TOPLANTISI DÜZENLENECEK

Polis ve anti-terör timi bölgede operasyon başlattı. Bölgenin iki helikopterle mercek altına alındığı bildirildi.

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Utrecht'te gerçekleştirilen saldırı sonrasında hükümetin kriz durumuna geçilmesini görüşmek için acil toplantı çağrısı yaptı.

Saldırının ardından Lahey kentindeki Hollanda hükümet merkezinde güvenlik önlemleri artırıldı. Hollanda anti-terör koordinatörünün, Utrecht saldırısı sonrasında kriz toplantısı düzenlediği duyuruldu.

Son Dakika! Hollanda'da Silahlı Saldırı! Yaralılar Var

HOLLANDA POLİSİ TERÖR SALDIRISI OLABİLECEĞİNİ DUYURDU

Yaralı sayısı hakkında henüz net bilgi verilmedi. Hollanda polisi saldırının motivasyonunun terör kaynaklı olabileceğini söyledi.

Bölgedeki okullara kapılarını kapatma talimatı verildi.

Son Dakika! Hollanda'da Silahlı Saldırı! Yaralı Var

GÖRGÜ TANIĞI, KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

Bölgede yaşayan ve olaya tanık olan Jimmy de Koster, RTV Utrecht televizyonuna verdiği demeçte, "Yerde bir kadın yatıyordu ve 'Ben bir şey yapmadım' diye bağırıyordu. Kaos vardı. Olay gerçekleştiğinde işten dönmüştüm ve trafik ışıklarında bekliyordum. 20-25 yaşları arasında bir kadının düştüğünü gördüm. Sonrasında üç el silah sesi duydum. Dört adam yerdeki kadına hızlı bir şekilde gidip onu uzaklaştırmaya çalıştı. Ardından tekrar silah sesleri duydum. Büyük kaos vardı" ifadelerini kullandı.

BİNANIN ETRAFI ÇEVRİLDİ

Polis ekipleri, saldırganın saklandığı düşünülen bir binaya operasyon düzenliyor. Olay yerine terör uzmanı ekipler de yönlendirildi. Helikopterler de havadan takip yapıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hollanda Utrecht Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (61)

VATANSEVER:

yeni bir yahudi oyunuyla daha karşı karşıyayız

81
8
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Canım Türkiyem olaylar hava tahmin raporu gibi yön değiştirdi. . . Sevinmiş değilim sadece neler çektiğimizi şu anonlarda yaşamaktalar. . . DEMOKRASİ NEDİR, şimdi anlasınlar ve hakkını versinler, canileri savunmayıp gereken cezayı versinler. . . .

55
27
yanıtYanıtla
AKLI SELIM:

Yahu kardesim olanla gene bize oluyor. AKILLALMAMIZ LAZIM YAHU

yanıt3
yanıt1
colombo:

Şimdi atarlar suçu biz müslümanlara. . oyun içinde oyun. . pislik içinde pislik. inşallah pis düşüncelerinizde boğulursunuz kafir dünyası. .

66
8
yanıtYanıtla
Hollandali:

Burası Türk mahallesi ve türk camisine çok yakın birde Fas camisi var

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

Yapan Müslüman çıkarsa her yerde terörist olarak anılacak. Müslüman değilse saldırgan diyip geçiştirirler.

48
5
yanıtYanıtla
A d:

İşler iyicene kızışacak eğer bizlerdenbiri yaptıysa yada batı öyle gösterecek . Ben artık yurt dışından ev almayın derim çünkü bize yol gözüktü o eve ödediğiniz parayı’da vermezler bizi beş parasız sürerler ona göre tedbirinizialın alabilirseniz

yanıt9
yanıt0
Adınızı Yazın:

AYASOFYA BİRAN ÖNCE CAMİİ OLARAK İBADETE AÇILMALI. .

38
15
yanıtYanıtla
Bi-Salad:

Baskan Yanindaki camiyi neden once doldurmuyorsunuz diye sorar. Namaz kilacak yer mi ararsin. Zaten sana sormak lazim SEN NAMAZ KILIYORMUSUN

yanıt6
yanıt3
Kenan:

Eğerki niyetin ibadetse her yerde yaparsın ama senin derdin provakasyon

yanıt3
yanıt1
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title