Haberler

Son dakika haberleri: ANTALYA KAZAK KADIN, 10 GÜNDÜR KAYIP KIZ KARDEŞİNİ ARIYOR

Güncelleme:

Son dakika haber... Antalya'da çalıştığı otelden kovulan Kazakistan vatandaşı Azhar Joldassova'dan (46) 10 gündür haber alamayan ablası Guldana Umirbekova (55), hayatından endişe ettiğini söyledi.

Antalya'da çalıştığı otelden kovulan Kazakistan vatandaşı Azhar Joldassova'dan (46) 10 gündür haber alamayan ablası Guldana Umirbekova (55), hayatından endişe ettiğini söyledi.

Muratpaşa ilçesinde Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği'ne giden Guldana Umirbekova, kızkardeşi Azhar Joldassova'nın kaybolduğunu bildirdi. Kardeşinden 10 gündür haber alamadığını söyleyen Guldana Umirbekova, hayatından endişe ettiğini söyledi. Polise verdiği ifadesinde, kız kardeşinin Kumluca'da bir otelde çalıştığını belirten Guldana Umirbekova, 9 aydır kardeşimle birlikte Antalya'dayız. Kardeşimin kullandığı cep telefonu, 14 Haziran saat 13.00'ten sonra kapandı. 19 Haziran tarihinde ise çalıştığı otele gittim ve işten kovulduğunu öğrendim. Otelin, 14 Haziran tarihli kamera kayıtlarını izledim. Kardeşim iş çıkışı bir taksiye biniyor ve yaklaşık 50 metre ilerde taksiden iniyor. Ardından kameranın görüş açısından çıkıyor dedi.

Ortak bir tanıdıklarının kız kardeşini 18 Haziran tarihinde saat 18.00 sıralarında Güllük Caddesi üzerinde gördüğünü ifade eden Guldana Umirbekova, Kız kardeşimin yanında da kızıl saçlı bir kadın varmış. Kardeşimin hayatından endişe ediyorum. Bulunmasını istiyorum diye konuştu.

Polis, Azhar Joldassova'yı bulmak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kazakistan Antalya Haberler Son Dakika

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title