Haberler

Sianji'de bayramın ikinci günü Pınar Seli sahne aldı

Güncelleme:

Sianji'de bayramın ikinci günü Pınar Seli sahne aldı Birbirinden değerli sanatçıların sahne aldığı Sianji Well-Being Resort bayram konserlerinin ikinci gününde Bodrum'un sevilen sanatçısı Pınar Seli sahne aldı.

Sianji'de bayramın ikinci günü Pınar Seli sahne aldı

MUĞLA - Birbirinden değerli sanatçıların sahne aldığı Sianji Well-Being Resort bayram konserlerinin ikinci gününde Bodrum'un sevilen sanatçısı Pınar Seli sahne aldı.

Sianji Well-Being Resort bayram konserleri devam ediyor. Bayramın ikinci gününde sahne alan Pınar Seli biribirinden güzel şarkıları gecenin konukları için seslendirdi. Konsere katılım sağlayan konuklar arasında Fenerbahçe 28. Başkanı Ali Şen, Sarsılmaz Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Rafi Ehmaloğlu ve eşi Ala Ehmaloğlu, Lugga Boutique Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Algül ve dostları, Medlife Tıp Merkezi Yönetim Kurulu ve Başhekimi Serdar Demiroğlu ve Serhat Demiroğlu gibi ünlü isimler de yer aldı.

Sanatçı Pınar Seli'nin sahnesine, yine ünlü konuklardan Arda Adil Özkara ve Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır da muhteşem sesleriyle konsere renk kattı. Son derece mutlu ayrılan konukların olumlu geri dönüşlerini dikkate alan Recai Çakır, Sianji Well-Being Resort ve Elani Beach & Restaurant'ta her yıl bayram etkinliklerinin böylelikle gelenekleşeceğini dile getirdi. Bayramın üçüncü gününde sahne alacak sanatçı Gözde Ural ve Baia Band Orkestrası akabinde dördüncü günü sahne alacak Buzuki Hakan ve Pelin'in konserine herkesi beklediklerini dile getiren Recai Çakır, yoğunluk sebebiyle gelecek konukların, rezervasyon yapmalarının gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Bakmadan Geçme

MEMUR ZAM ORANI BELLİ OLDU MU? Memur ve memur emeklisi zam oranı yüzde kaç? BİM AKTÜEL KATALOĞU 3-6 HAZİRAN YAYINLANDI | BİM bu hafta katalog ürünleri neler? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli öğretim programı nedir? Hakkari Belediye Başkanı Akış'ın yerine kim atandı? Hakkari Belediye Başkanı kim? ALİ ÇELİK KİMDİR? Hakkari Valisi Ali Çelik kimdir, kaç yaşında, yeni görevi ne? Kira zam sınırı ne zaman kalkacak? Yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı? Temmuz'da kiraya ne kadar zam yapılabilir? İL DIŞI BAŞVURU EKRANI! Öğretmen il dışı atama başvuruları başladı mı, başvuru ekranı ne zaman açılacak? Et fiyatları neden düştü? 1 kilo et kaç TL 2024? Inditex indirimi ne zaman 2024? Inditex Haziran ayı indirimleri ne zaman başlayacak? Hangi markalara indirime girecek? HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞ ORANI YÜZDE KAÇ OLDU? 2024 Haziran kira artışı ve kira zammı ne kadar olur? Hakkari Belediye Başkanı kimdir? Hakkari Belediye Başkanı neden gözaltına alındı, olay ne? Mayıs ayı enflasyon oranı ne? Mayıs ayında enflasyon yüzde kaç arttı? MAYIS AYI ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI! Beş aylık enflasyon farkı ne kadar oldu? Memur ve memur emeklisi ne kadar zam alacak? TÜİK MAYIS ENFLASYON ORANI AÇIKLANDI! 2024 Mayıs ayı enflasyon ne kadar, yüzde kaç oldu? 2024 YKS SINAVA GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA! YKS ne zaman, saat kaçta?
Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title