Haberler

Koronavirüs tedavisi gören 14 yaşındaki Semir öldü

Güncelleme:

Sakarya'nın Erenler ilçesinde, astım hastası 14 yaşındaki Semir Şair, koronavirüse yakalanmasının ardından 3 gün içinde hayatını kaybetti.

Erenler ilçesi Değirmendere Mahallesi'nde astım-bronşit hastası Semir Şair, geçen hafta pazartesi günü rahatsızlanınca Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Koronavirüs testi pozitif çıkan Şair, tedaviye alındı.

TESTİNİN POZİTİF ÇIKMASINDAN 3 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Semir Şair, 3 gün sonra doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Semir Şair, Değirmendere Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Değirmendere Koronavirüs Erenler Astım Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

El patron:

Bu nasil ana babaliktir? Bukadar yemek ve sagliksiz yasamasina nasil izin verebildiniz?

3
31
yanıtYanıtla
ugur:

Bir oğlum var bakamıyorum son 4 yıldır cok kötü besleniyoruz yardım edermisin etmezsin o yüzden boş yorum atma bunu niye söylüyorum biliyormusun başına gelmesin mana verme

yanıt5
yanıt0
inanamıyorum:

bunu gerçekten aklınızla düşünüp yazdığınıza inanmak istemiyorum bu kadar rahat bu kadar düşünmeden yazmayın bırakın kötü düşünceleriniz kendi içinizde kalsın bu size yakışıyor olabilir ama insanlığa yakışmıyor YAPMAYIN BİRAZ BAŞKALARINIDA DÜŞÜNÜN LÜTFEN

yanıt12
yanıt2
...:

Çocuk astım hastası astım hastalarının aldığı ilaçlarda kortizon bulunur hem çocuk vefat etmiş kilodan mı vefat etmiş covid olmuş mesele kilosu mu bir evlat doğur büyüt yaşat bu yaşa getir 3 günde kaybet haybeye konuşuyosunuz yazık ....

yanıt0
yanıt0
Haydar:

Bazen Baba anne olarak o kadar aciz kalïyorsunuz ki beslenme konusunda,öğrenim hayatı yurtlarda edindiği alışkanlikları dilinizde tüy biter,gece neredeyse nöbet tutarsınız mutfakta gece yemeği yiyecekmi gizliden aldığı asitli içecekleri içip,çikolata kaplamalı şekerli ürünleri yiyecekmi diye,hiç harçlik vermeseniz yüreğiniz dayanmaz,verseniz ayrı bir dert sanırım çok küçük yaşlarda farkındalık eğitimi gerekli,eskilerde mahalle bakkalımızda lokum biskividen başka bir şey olmaz her zaman alacak para da olmazdı,ancak çoğalan hileli merdiven altı gıda ve mantar gibi türeyen AVM ler sağlığımızı bozdu.

yanıt1
yanıt0
DÖNE ATASOY:

O BİR ASTIM HASTASI, TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLAR, İŞTAH AÇAR VE KİLO ALDIRIR, DURUMU TAM OLARAK BİLMEDEN DEĞERLENDİRME YAPMADA ÇOK USTAYIZ MAŞALLAH.

yanıt0
yanıt0
Ülkeni tek delisi:

Korona değil ilaçları öldürür . Korona tiyatrosuna son verin artık. Ölen başka hastalıktan ölüyor ki zaten ölüyorduk. Inanın böyle bir hastalıktan kimse ölmedi hadi var diyelim etkisi nezle ve grip kadar değil emin olun rahat olun . Testiniz pozitif çıkarsa korona ilaçlarını almayın .sarimsak limon maydanoz suyu için.

10
14
yanıtYanıtla
korona yalan:

korona diye birşey yok

yanıt0
yanıt0
Musa:

Haklısın

yanıt0
yanıt0
RAHAT OLUNACAK BİRŞEY DEĞİL:

Sen hastalığı geçirdin mi ki böyle rahat konuşuyorsun.

yanıt0
yanıt0
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title