Haberler

Son dakika haberi: HATAY'DA SAHTE ALKOL OPERASYONU

Güncelleme:

Son dakika haberi: HATAY'da jandarma ekiplerince bir evde yapılan aramada 770 litre sahte şarap, 230 litre sahte rakı ve 11 adet bidon ele geçirildi.

HATAY'da jandarma ekiplerince bir evde yapılan aramada 770 litre sahte şarap, 230 litre sahte rakı ve 11 adet bidon ele geçirildi.

Antakya İlçe Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlular ile mücadele çalışmaları kapsamında Serinyol Mahallesinde ikamet eden İ.Y.'nin satış yapmak üzere evinde sahte alkol üretimi yaptığı bilgisi aldı. Jandarma ekiplerinin baskın yaptığı evde yapılan aramada 770 litre sahte şarap ile 230 litre sahte rakı ve 11 bidon ile muhtelif büyüklüklerde plastik ve cam şişe ele geçirildi. Olayla ilgili adli işlemlere başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Serinyol Antakya Haberler Son Dakika

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title