Haberler

Tarlabaşı'nda kadınları taciz edenleri engelleyen esnafa silahlı saldırı

Güncelleme:

Beyoğlu Tarlabaşı bulvarında sokaktan geçen kadınları taciz eden şahısları engelleyen esnaf, şüpheliler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Takip edilen yabancı uyruklu 4 kadının sığındığı büfe çalışanları ve 2 şüpheli arasında tartışma çıktı. Büfeden ayrılan 2 şüpheli bir süre sonra tekrar tartıştıkları markete gelerek, sahiplerine silahla saldırdı. Markettekiler de şüpheliler kaçarken arkalarından ateş açtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Tarlabaşı Bulvarında saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda 2 kişi kaldırımdan duran 4 yabancı uyruklu kadını taciz etmeye başladı. Bir süre sonra 2 kişi kadınları tekmelemeye başladı. Kadınlar korkarak markete sığındı.

ŞÜPHELİLER BÜFEYE ATEŞ AÇTI

Market sahipleri araya girerek önce sözlü olarak iki kişiyi uyardı. Bir süre sonra arbede yaşandı. Buradan ayrılan şüpheliler silah alıp geri geldi ve çalışanlara ateş etmeye başladı. Sokakta bulunanlar sağa sola kaçışırken çalışanlar büfeye kaçarak dolabın arkasına saklandı. Şüpheliler kaçarken, markettekilerden biri silahla peşlerinden ateş açtı. Olayda yaralanan olmazken, yaşananlar kameraya yansıdı.

Tarlabaşı'nda kadınları taciz edenleri engelleyen esnafa silahlı saldırı

"BEN KADINLARI KORUMAK İSTEDİM"

Saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerden biri polis ekipleri tarafından yakalandı. Polis ekiplerinin diğer saldırganı yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi. Görgü tanığı Kasım Kutluca, "Ben kadınları korumak istedim. Başka amacım yoktu. Esnafım ben burada. Bize sığınan olduğu zaman müdahale ediyoruz. Kadınlar yürüdü gitti. Benim çocuklarıma bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti. Tarlabaşı'nda bu nasıl bir eşkıyalıktır." diye konuştu.

Tarlabaşı'nda kadınları taciz edenleri engelleyen esnafa silahlı saldırı

Tarlabaşı'nda kadınları taciz edenleri engelleyen esnafa silahlı saldırı

Kaynak: AA / Güncel

Tarlabaşı Beyoğlu Haberler

500

Yorumlar (2)

SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

YOL GEÇEN HANI, ARKADAŞ BU MİLLET Bİ ÇÖZÜM BULAMADI NE KADAR YABANCI SEVDALISIYMIŞIZ BİZ YA ADAMLAR HERŞEYİMİZİ SÖMÜRSE DE KİMSEDEN ÇIT YOK HARBİ BİTMİŞİZ BİZ.

3
0
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

Texas az gelir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title