Haberler

Son dakika haberi! BACAĞINDAN VURUP KAÇTI, OLAY ANI KAMERADA

Güncelleme:

Son dakika haberleri... KOCAELİ'nin Başiskele ilçesinde, Çağlar A. (38) caddede yürürken Ahmet Sinan İ. (46) tarafından tabanca ile ateş edilerek bacağından vuruldu.

KOCAELİ'nin Başiskele ilçesinde, Çağlar A. (38) caddede yürürken Ahmet Sinan İ. (46) tarafından tabanca ile ateş edilerek bacağından vuruldu. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay dün akşam saatlerinde, Başiskele ilçesi Barbaros Mahallesi Kahramanlar Caddesi üzerinde meydana geldi. Tıbbi malzeme satışının yapıldığı iş yerinin sahibi olan Çağlar A. kaldırımda yürüdüğü sırada yanına gelen Ahmet Sinan İ. tabanca ile bir el ateş etti. Sol bacağından vurulan Çağlar A. yere yığılırken, Ahmet Sinan İ. olay yerinden kaçtı. Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Çağlar A. tedavi altına alındı. Polis, olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığını belirlerken, Ahmet Sinan İ.?nin yakalanması için çalışma başlattı. Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Sinan Başiskele Güncel Haberler Son Dakika

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title