Haberler

Hakkında gözaltı kararı bulunan Sezgin Baran Korkmaz'ın yurt dışına çıkışı kamerada

Güncelleme:

SBK Holding ve 6 şirketine yönelik kara para aklama soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz'ın havayolu ile yurt dışına çıkış görüntülerine ulaşıldı.

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ve Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, SBK Holding ve holdinge bağlı 6 şirketin hesaplarında yaptığı incelemelerde, 132 milyon dolar kara para aklandığını belirlemişti.

19 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI VERİLMİŞTİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, SBK Holding ve alt şirketlerinde yönetici olan 19 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, şüphelilerden 11'i gözaltına alınmıştı.

KORKMAZ LÜKSEMBURG'DA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Korkmaz, sosyal medya üzerinden katıldığı bir yayında "Kaçtınız mı?" sorusuna "Kaçmam için benim aranmam veya yurt dışı çıkış yasağımın olması lazımdı. Benim hala yurt dışı çıkış yasağım yok. Ben 13 gündür Lüksemburg'dayım. Hakkımda herhangi bir yurt dışı çıkış yasağı yok ki kaçayım" diye yanıt verdi.

EŞİ DE İFADE VERDİ

Sezgin Baran Korkmaz'ın da arasında bulunduğu 8 şüphelinin ise yurt dışında olduğu tespit edilmişti. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden, 1'i tutuklanırken 10'u ise adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı. Ayrıca soruşturma kapsamında emniyette ifade veren Sezgin Baran Korkmaz'ın eşi Gökçen Korkmaz da serbest bırakılmıştı.

HAVAALANINDAKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Korkmaz'ın yurt dışına çıkmak için havaalanına geldiği, güvenlik geçtiği anlar güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Sezgin Baran Korkmaz SBK Holding Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (13)

Z:

Türkiye den çal parayı Avrupa da ye pislik insanlar bu ve Uzanlar gibi kim bu devletin parasını çalıyorsa Allah belasını versin

22
4
yanıtYanıtla
Aynoroz Kadısı:

Cimisi böyle çalar kimiside resmi dört maa?lı olarak hiç bir fark yok. Kuru ekmege devam

yanıt5
yanıt4
Kim ki o:

Aynoroz kadısı cidden hayatında hiç kuru ekmek yedin mi samimi bir şekilde soruyorum

yanıt5
yanıt1
Yahya:

Zamanlama manidara benziyor, önceden haberi vardiki ülkeden uçtu gitti.

6
0
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Tıpkı diğerleri gibi Elini kolunu Hatta dalgasını gece gece gitti Ohhh ne güzel yaaa bir gariban olacaktı oradan cıkabilirmiydi Eeee Hep Derizya Parası olan düdüğünü çalar .

4
2
yanıtYanıtla
yunus:

cüneyt özdemiri gerçekten tekrar tebrik ediyorum ulusal basın susarken adam gene bunla bile röprortaj yaptı cüneyt susmuyor gerçekten helal olsun özgür basın bir o kaldı ülkede

1
1
yanıtYanıtla
Erol:

Ulan adam ayakkabı boyacılığından tirilyoner olmuş bak sen be bütün zenginlere sorsan hepsi çalışarak tirilyoner olmuş alın teriyle adamsınız bizede yol gösterinde bizde öğrenelim bizde kazanalım hayır sever yardım sever olalım karslıymış ama kendi memleketine hayrı olmamış suriyelilere yirmi milyon dolar yardım yapmış sen önce git de o yaptığın yirmi milyon dalarla bi kars daha yaparsın suriyelilere verecegıne iflas eden batan şirketlere destek sağlıyomuş vay yavrum vay çöküyorum demiyor al birini vur ötekine ikinci reza zarrap olayı hayır sever yardım sever iyilikçi iş insanı allah size zeval vermesin sizin gibi hayır severler bu memlekete hep lazım

2
0
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

BUNAYURTDIŞI YASAĞI KOYMAYIPDA KAÇMASINA YOL VEREN BAŞSAVCIYI TEBRİK EDERİM

2
0
yanıtYanıtla
Xyz:

Burası Türkiye, paran varsa kimse seni tutamaz.

0
0
yanıtYanıtla
sorgula:

bu ülkenin kanunlarında terslik var mafya halkın parasını hortumlayan esrar eroin satan nedense hep aramızda dolaşmakta oysa en büyük cezalar bunlara verilmesi gerekiyor

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title