Haberler

Tokkal ailesini katleden zanlıya PKK sempatizanı olduğu gerekçesiyle ayrı bir soruşturma açıldı

Güncelleme:

Eskişehir'de İlkay ve Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocuklarının öldürülmesiyle ilgili tutuklanan katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa hakkında terör örgütü PKK sempatizanı olduğu iddiasıyla ayrı bir soruşturma başlatıldı.

İlkay ve Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Doruk'un cansız bedenlerinin bulunmasıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Mehmet Şerif Boğa'nın, bazı teröristlerin mezarlarının başında fotoğraflarının olduğu tespit edildi.

TERÖR ÖRGÜTÜ SEMPATİZANI OLDUĞU GEREKÇESİYLE AYRI SORUŞTURMA

Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığınca katil zanlısı hakkında terör örgütü sempatizanı olduğu gerekçesiyle ayrı bir soruşturma açıldı.

BİR AİLEYİ KATLETMİŞTİ

Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi'ndeki apartmanın 5'inci katında 16 Şubat'ta İlkay (42) ve Emel Tokkal (41) çifti ile çocukları Doruk'un cansız bedenleri bulunmuştu. Bıçaklanarak yaşamını yitirdiği belirlenen aile üyelerinin ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesince özel ekipler oluşturulmuştu. Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen, ailenin yakınları ve komşularının ifadelerine başvuran ekipler, 13 şüpheliyi gözaltına almıştı. Cep telefonu tamiri ve satışı yapan İlkay Tokkal'ın, katil zanlısı olduğu iddia edilen eski ortağı Mehmet Şerif Boğa (29), bu kişinin yeğeni Hakkı B, dayısı Zeki O. ve akrabası Fesih Y. tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Şerif Eskişehir PKK Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (40)

mrt bzdğl:

istersen 1000 tane dosya aç asmadıktan sonra hepsi boş, ne bu ilk olacak ne de son.

91
4
yanıtYanıtla
UĞUR:

Bunlardan cok var ne yazik ki yazıklar olsun bu düzene

51
2
yanıtYanıtla
İlletyus:

İcerde kendini asmak isterse yardimci olunsun

44
1
yanıtYanıtla
Turk:

Oldururler içerde

27
5
yanıtYanıtla
murat:

bir yakim yeri kurulsun böyleleri yakilsin yada idam gelsin yeter artikkkkkkk

24
2
yanıtYanıtla
Hak:

Herif Mardinli

yanıt0
yanıt0
belli:

Zaten bebek öldürmesinden belli değilmi , bunu tahmin etmekte zor değildi

18
2
yanıtYanıtla
Yılmaz:

Bu işte tuhaflık var. Adam kapıda ortağını öldürüyor. Hatta arbedede kapı kırılıyor. İçeride kadın ne bağırıyor ne çığlık atıyor ne yardım istiyor? Sonra gidip onları da öldürüyor. Ve komşular kapı kırılmasını yada diğer sesleri duymuyordu? Bu bir kişinin işine benzemiyor. Bu adamı öldürürken kadının yanında da birileri olmalı.

18
1
yanıtYanıtla
mentli:

bu caniye bundan sonra terörist desen ne olur güzelim aileyi yok etmiş adalet varsa bunun bir daha güneşi maltada görmesi lazım

16
1
yanıtYanıtla
bilgin:

idamı çıkartmamak. en büyük korkaklıktır neden kor kuluyor hala anlamıyorum. idam çıksın artık millet. bekliyor.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title