Haberler

Son Dakika! Erdoğan'dan "Esad ile görüşme olacak mı?" sorusuna yanıt: Siyasette küslük olmaz

Güncelleme:

Son dakika! Geçtiğimiz günlerde Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile tokalaşıp sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Esad ile de görüşme olacak mı?" sorusunu yanıtladı. Erdoğan, "Siyasette küslük olmaz, eninde sonunda adımları atarız." dedi. Sisi ile ikinci görüşmenin ne zaman olacağı sorusuna ise Erdoğan, "Tarih verilir mi?" ifadeleriyle karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dünya Kupası açılışı için gittiği Katar'da Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüşmesi ve ayaküstü tokalaşması kısa sürede gündem oldu. Servis edilen kareler yankı uyandırırken Erdoğan'ın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile de görüşebileceği öne sürüldü.

Son Dakika! Erdoğan'dan 'Esad ile görüşme olacak mı?' sorusuna yanıt: Siyasette küslük olmaz

"SİYASETTE KÜSLÜK OLMAZ"

Bugün TBMM'deki grup toplantısının ardından konu hakkında konuşan Erdoğan gazetecilerin "Beşar Esad ile görüşecek misiniz?" sorusunu yanıtladı. Erdoğan, "Esad ile görüşme olabilir siyasette küslük dargınlık olmaz. Eninde sonunda uygun şartlarda adımları atarız" dedi. Sisi ile ikinci görüşmenin ne zaman olacağı sorusuna ise Erdoğan, "Tarih verilir mi?" ifadeleriyle karşılık verdi.

SEÇİM SONRASINI İŞARET ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde de Sisi ile tokalaşması hakkındaki değerlendirmelere ilişkin konuşup, "Vakti, zamanı geldiği anda oturur, değerlendirir, ona göre de bir yenilemeyi yapabilirsiniz. Şu anda Türkiye olarak bu konularda sıkıntılı olduğumuz ülkelerle ilişkileri yeniden ele alabiliriz. Hele hele haziran seçiminden sonra bir sil baştan yapabiliriz. Ve buna göre de yolumuza inşallah o şekilde devam edebiliriz. Mümkün değildir ifadesini kullanmam, alışılmış bir siyasetçi değilim. Dolayısıyla vakti saati geldiğinde biz Suriye'nin başkanıyla da görüşme yoluna da gidebiliriz. Şu an itibariyle zaten alt düzeyde görüşmeler yapılıyor" yanıtını vermişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Suriye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (14)

cüneyt yıldırım:

Fındık kadar beyinlerinizle devlet işlerine yorum yapmayın… başkan yapıyorsa bir şeyler sebebi vardır

35
113
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Cüneyt sence sebebi ne olabilir sen o enfes beyninle bu fındık beyinlileri aydinlat bakalim.

yanıt28
yanıt5
Osman Tokgonul:

İki laf edelim dedik bir şey demedik . Tamam sen " Padişahım çok yaşa de " . Hadi bizde fındık kadar beyin var diyelim . O fındıkla yorum yapmaya çalışıyoruz . Kardeşim sen de o da yok veya kiraya vermişsin de yorum yapamıyorsun . Öyle değil mi (?)

yanıt26
yanıt5
Lider onbes onbes:

Insan kendi nasilsa herkesi oyle bilirmis

yanıt21
yanıt4
Osman Tokgonul:

Tamam siyasette küslük olmaz da ... Kişilerin arkasından da kocaman kocaman laflar söylenilmez ama !!!

78
9
yanıtYanıtla
Hasan Korkmaz:

12 yıldır neden küs durduk? Suriye'de kalanlara ev yaptık, tüm ihtiyaçlarını karşılamanın yanında TR'ye gelen milyonlarcasına bu milletin hakkı olan milyarlarca doları neden harcadık? Ülkemizde sosyolojik ve demografik yapı değişti. İnsanımız daha çok yoksullaştı.

78
5
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Mitçotakis'e küsmüştük diye hatırlıyorum ama.. neyse şimdi bir şey de söylemek olmaz sakıncalı şeyler söylemiş olmayalım durduk yere

75
7
yanıtYanıtla
Atilla Akkuş:

miçotakise küsmedi dalga geçer gibi konuşma yapıldıgı için görüşme sonlandırıldı samimi yaklaşımla ancak çözülür diyede ekledi

yanıt1
yanıt34
Nazlı Muhip:

Esaddan kaçıp gelen suriyelileri ülkeye aldıktan sonra esadla barışmak ne kadar riskli birsey ya amacınız ne?

52
28
yanıtYanıtla
Mersin İdmanYurdu:

Görüşüp tüm suriyelileri ülkelerine göndermeli inş.

64
6
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title