Haberler

Sivasspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'de son iki sırayı paylaşan Balıkesirspor ile Sivasspor'un Balıkesir'deki randevusunda gülen taraf Sivasspor oldu 1-3. İki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşmada konuk takıma hayat veren golleri 25. dakikada Batuhan, 70. dakikada penaltıdan Chahechouhe ve 86. dakikada Ahmet atarken, ev sahibi ekibin tek sayısını 53. dakikada penaltıdan Vargas kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'de son iki sırayı paylaşan Balıkesirspor ile Sivasspor'un Balıkesir'deki randevusunda gülen taraf Sivasspor oldu 1-3.

İki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşmada konuk takıma hayat veren golleri 25. dakikada Batuhan, 70. dakikada penaltıdan Chahechouhe ve 86. dakikada Ahmet atarken, ev sahibi ekibin tek sayısını 53. dakikada penaltıdan Vargas kaydetti. 80. dakikada Taouil'in kırmızı kart görmesiyle müsabakayı 10 kişi tamamlayan Sivasspor bu sonuçla puanını 9'a çıkarıp 16'ncı sıraya yükselirken, 5 puanda kalan Balıkesirspor'u son sırada kaderiyle baş başa bıraktı. Maçtan sonra Balıkesirli taraftarlar yönetimi istifaya davet etti.

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin cezalı olduğu için maçtan sonra basın toplantısına katılan antrenör Deniz Kolgu, Ortada bir başarısızlık varsa sorumlusu biziz dedi.

10 günlük arada futbolcuları gerginlikten uzak tutmaya çalışmalarına rağmen bunu başaramadıklarını dile getiren Kolgu, Yaşadığımız bu gerginlik basit hatalara yol açtı. Şimdi bu hataydı, şu hataydı demek istemiyorum. Tüm futbolcularımın gözlerinden öpüyorum şeklinde konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise şu değerlendirmeyi yaptı

Zor bir maçtı. Rakibimizin durumu maçı daha zor bir hale getirdi. Ancak iyi bir oyun ortaya koyduk ve kazanmasını bildik. Futbolcularımı kutluyorum. Bugüne dek özellikle gol pozisyonlarında çok şanssızdık, bugün üç gol attık. Şansımızın geri geldiğine inanıyorum. Balıkesirspor da iyi bir takım, iyi oyunculara sahip. Bu durumu hak etmiyorlar. Umuyorum ki gelecek haftalarda daha iyi sonuçlar alıp bu durumdan kurtulurlar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Deniz Kolgu Sivasspor Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title