Haberler

Sivasspor Kelhar ile Ön Anlaşma İmzaladı

TFF 1'inci Lig takımlarından Sivasspor 32 yaşındaki Slovak stoper Dejan Kelhar'ı renkerine bağladı.

TFF 1'inci Lig takımlarından Sivasspor 32 yaşındaki Slovak stoper Dejan Kelhar'ı renkerine bağladı. Sivasspor Kelhar ile Başkanvekili Erdal Sarılar'ın ofisinde 1 yılı opsiyonlu 6 aylık ön anlaşma imzaladı.

DEJAN KELHAR KİMDİR?

5 Nisan 1984'te Brezice'de dünyaya gelen Dejan Kelhar futbol kariyerine doğduğu şehrin takımı Brezice'nin altyapısında başladı. Daha sonra Celje altyapısına transfer olan Kelhar 2003-04 sezonu başında bu kulüple profesyonel sözleşme imzaladı ve devre arasında ise Krükoya kiralandı. Üç sezon boyunca Sloven takımlarında top koşturan futbolcu 2006-07 sezonu başında ise 2'inci Bundesliga takımı Greuther Fürth'e imza attı ve o sezonu orada tamamladı. Kelhar, daha sonra sırasıyla; Cercle Brugge, Legia Warszawa, Ankaragücü, Hapoel Haifa, Samsunspor, FK Gabala, Kızılyıldız, Sheff Wed ve son olarak da Slovanya ekibi NK Olimpija'da forma giydi. 1,88 boyundaki Kelhar, 6 kez de Slovanya milli takım formasını giydi.

- Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdal Sarılar Sivasspor Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title