Haberler

Sivasspor Kaptanı Adem: "Bu Yıl İddialıyız"

Medicana Sivasspor kaptanı Adem Koçak, "Yeni sezon için farklı bir sayfa açacağız, çok çalışacağız. Bu yıl iddialıyız. İnşallah yeni sezonda başarıyı yakalayıp çıtayı yükseleceğiz" dedi.

Medicana Sivasspor kaptanı Adem Koçak, "Yeni sezon için farklı bir sayfa açacağız, çok çalışacağız. Bu yıl iddialıyız. İnşallah yeni sezonda başarıyı yakalayıp çıtayı yükseleceğiz" dedi.

Takımıyla olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatan kaptan Adem, kırmızı beyazlı ekipte olduğu için mutluluk yaşadığını belirtti. Geride kalan sezondaki olumsuzlukları bu sezon fazlasıyla telafi edeceklerini belirten Koçak, şöyle devam etti:

"Yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz'da start vereceğiz. Önümüzdeki sezon gerçekten çok çalışacağız. Çok çaba göstereceğiz. Elimizden gelenin de fazlasını yapacağız. Sezona inşallah galibiyetlerle başlayıp hedefimize ulaşırız. Şu an herkes tatilde, dinleniyor. Yeni sezon için takım arkadaşlarım çok çalışacak buna inanıyorum ben. 5 Temmuz'da başarı için hazırlıklara başlayacağız."

Adem, takımında 3 yıldır oyhnadığını, 3 yıl daha kırmızı beyazlı ekibe en iyi şekilde hizmet etmek istediğini vurgularken de, "Benim için çok farklı bir takım. Bu takım gerçekten her şeyin en iyisini hak ediyor. Başarıyı, kupayı, şampiyonluğu hak ediyoruz. Bunun için yeni sezonda çok çalışıp, çok mücadele edip hedefe ulaşacağız" diye konuştu.

"ÇOK GÜÇLÜ OLACAĞIZ"

2015-2016 Futbol sezonunun kırmızı beyazlı takım açısından çok farklı olacağını dile getiren Adem Koçak, "Yeni sezonda herkes çok güçlü, farklı bir Sivasspor izleyecek. Bunun için de özellikle sezon başı hazırlık kamplarında çok çalışacağız. Geçtiğimiz sezon ki olumsuzlukları bu sezon kesinlikle telafi edeceğiz" ifadelerini kullandı.

31 MAÇ OYNADI

Medicana Sivasspor'un orta sahasında görev yapan kaptan Adem, bu sezon oynadığı 31 maçta 2614 dakika yeşil çimende kaldı. Adem Koçak, 7 kez sarı kart alırken hiç kırmızı kant görmedi. Kaptan Adem. bu sezon rakip fileleri havalandırma başarısını gösteremedi. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adem Koçak Sivasspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title