Haberler

Sivasspor, İstanbul'a İddialı Gitti

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında yarın Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında yarın Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen son antrenman, top kapma çalışmasıyla başladı. Pas çalışması ve açma germe hareketlerinin ardından antrenman yarı sahada çift kale maçla sona erdi.Çalışmaya, rahatsızlığı nedeniyle Ümit Kurt katılmadı. Kırmızı-beyazlı ekibin Galatasaray maçı kafilesinde, Korcan Çelikay, Ertuğrul Taşkıran, Hakan Arslan, İbrahim Toraman, Cicinho, Manuel da Costa, Ahmet Şahbaz, Ümit Kurt, Cihan Özkara, John Utaka, Ahmet Aras, Aatif Chahechouhe, Ziya Erdal, Burhan Eşer, Adem Koçak, Kadir Bekmezci, Batuhan Karadeniz, Mehdi Tevfik Taouil ve Macauley Chrisantus yer aldı.

Takımın havaalanına hareketinden önce basın mensuplarına açıklamada bulunan defans oyuncusu Ziya Erdal, Galatasaray maçının zor geçeceğini belirtti. Ziya Erdal, Galatasaray'ın çalkantılı bir dönemden geçtiğini belirterek, Bizim için de lig iyi başlamadı. İyi oynadık, fakat bunu sonuçlara yansıtamadık. İnşallah, Galatasaray maçıyla tekrar çıkışa geçip, ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Puan veya puanlar için gidiyoruz dedi.

Galatasaray'ın büyük ve kaliteli bir takım olduğunu söyleyen Erdal, Galatasaray iyi futbolcuları olan bir takım. Diğer maçlardan farklı bir maç. Daha iyi mücadele etmemiz ve daha iyi konsantre olmamız lazım. Hepimizin yüzde 100 oynaması lazım. Ama herhangi bir korkumuz veya çekincemiz yok. Her şey bizim kendi elimizde diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Ziya Erdal Sivasspor İstanbul Politika Güncel Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title